Zingen Zonder Zorgen!

Lekker 5 avonden samen zingen en genieten

(vanaf woensdag 22 januari 2020)

arrow-down

Je hebt er al vaker aan gedacht. Dat het leuk zou zijn om te gaan zingen. Maar is het wel iets voor jou? Je wilt graag iets voor jezelf, een moment om te ontspannen. Even je gedachten verzetten. Iets leuks doen. Je bent op zoek naar een nieuwe hobby en zingen heeft je altijd al iets geleken. Diep in je hart zou je wel in een band willen zingen of in een koor. Maar dat lijkt nu nog een brug te ver.  En ben je wel goed genoeg? Je kunt toch helemaal niet zingen? Of misschien toch wel? Lees verder en ontdek of Zingen Zonder Zorgen iets voor jou is!

Deze laagdrempelige en voordelige cursus is echt iets voor jou als:

 •  je wilt ontdekken of zingen iets voor jou is. 
 •  je gewoon lekker een paar avonden wilt ontspannen en je gedachten verzetten
 •  je diep in je hart graag meer zou willen doen met zingen, zoals bij een koor of band gaan, maar je durft het (nog) niet. 
 •  je dol bent op zingen en dat een aantal avonden wilt doen, zonder verdere verplichtingen.  

Wat gaan we doen tijdens deze cursus? 

 • We gaan voornamelijk heel veel zingen!
 • We doen dat door het zingen van nummers die je op de avond zelf krijgt uitgedeeld. We zingen mee met de karaoke-versies. 
 • We zingen nummers in allerlei genres: pop, rock, ballads, jazz, nederlandstalig, het komt allemaal voorbij!
 • Je wordt gestimuleerd om jezelf echt te laten horen, maar solo zingen hoeft niet hoor! (Mag wel als je wilt) 
 • check
  Je krijgt tussendoor een aantal zangtips zodat je steeds een beetje beter gaat zingen en we doen groepsoefeningen. 

​En weet je wat het EXTRA leuk maakt? Je mag zelf ook nummers aandragen die je graag wilt zingen!

Wie is jouw zangcoach tijdens Zingen Zonder Zorgen?

Hallo! Ik ben Marleen Dubbelman en ik geef met heel veel plezier en toewijding zangles hier in Het Zanglab.  Ik ben geautoriseerd CVT docente, wat betekent dat ik les geef in Complete Vocal Technique, een zangtechniek die geweldig werkt om het beste uit je stem te halen. Ik vind het geweldig om mensen enthousiast te maken voor zingen en dat is precies wat ik met deze cursus wil bereiken. Dat jij er zoveel plezier in krijgt dat je niet meer kunt stoppen! Marleen Dubbelman

Wat zeggen eerdere deelnemers over Zingen Zonder Zorgen?

quote-left

Perfecte manier om erachter te komen of zingen bij je past en de trucjes hoe te zingen (CVT) te leren. Door dit groepsgewijs te doen leer je ook van de tips die Marleen geeft aan de andere cursisten. Persoonlijk heb ik dat als erg prettig ervaren.

quote-right

Monique

quote-left

Bij Zingen Zonder Zorgen staat plezier voorop. Met korte stukjes uitleg over zangtechniek leer je voor jezelf en met anderen zingen. Het was heel gezellig, we hebben veel gelachen en ondertussen leerden we ook veel.  De cursus had nog veel langer mogen duren wat mij betreft!

quote-right
Zingen Zonder Zorgen

Diana

quote-left

Ik deed mee om te ervaren wat zingen met mij doet. Door de cursus heb ik ontdekt dat ik zingen heel leuk vind omdat ik er energie van krijg. Ik merk dat ik overdag steeds meer aan het zingen ben! De avonden waren ontspannen en laag-drempelig. Marleen geeft de lessen op een enthousiaste manier  en met humor. Ik ga zeker door naar de volgende cursus! 

quote-right
Zingen Zonder Zorgen - Het Zanglab

Stasia

quote-left

In een spontane opwelling heb ik me aangemeld. Voor mij een grote stap omdat ik altijd gehoord heb dat ik niet kon zingen. De sfeer in de groep was meteen leuk en onder begeleiding van Marleen hebben we een aantal nummers ingestudeerd en gezongen. Marleen is een inspirerende docent die je op je gemak stelt en je vertrouwen geeft in  je eigen zang'kunst'.

quote-right

Rita


Bel​angrijk om te weten

 • Data: We beginnen op woensdag 22 januari.  De andere avonden zijn: 29/1, 5/2, 12/2 en 19/2 vanaf 20.30 uur tot 21.30 uur
 • Locatie: Het Zanglab, Distelvinder 4 in Standdaarbuiten
 • De cursus gaat door bij minimaal 6 inschrijvingen, het maximaal aantal deelnemers is 20.
 • Je volgt deze cursus voor slechts 75 euro inclusief BTW en je krijgt de teksten op papier uitgereikt.

Veel gestelde vragen


Ik kan echt niet zingen. Is het dan wel iets voor mij?


Ja zeker! Het is voor iedereen die kennis wil maken met zingen in
een groep. Ongeacht of je denkt
dat je het kunt of niet. 


Wat levert het me op?


Vijf avonden vol ontspanning en even lekker je hoofd leeg maken! Daarnaast heb je ervaren hoe het is om in een groep te zingen en je hebt een aantal tips gekregen om beter met je stem om te gaan. Zodat je een beter beeld hebt van wat zingen is en je voor jezelf kunt bepalen of je hiermee door wilt gaan of niet.  


Wat als ik niet alle keren mee kan doen?


In de algemene voorwaarden staat dat cursusgeld niet wordt terugbetaald. Bij betaling ga je hiermee akkoord. Dus kijk even goed of je alle keren kunt voordat je je inschrijft. 

Pak nu deze kans om op een voordelige manier te ontdekken of zingen iets voor jou is!  Schrijf je snel in, er zijn maar 20 plekken!

>