Complete Voc​al Technique
Zangle
voor gedreven vocalisten

Waarom bij mij lessen volgen?

 • check
  Je wil je zangtechniek verbeteren
 • check
  Je bent op zoek naar je eigen sound
 • check
  Je hebt regelmatig last van je stem na een optreden of repetitie
 • check
  Je stem klinkt de laatste tijd niet meer zoals jij wilt  
 • check
  Het lukt je niet om die hoge noten lekker te zingen
 • check
  Je wilt naar het volgende level en zoekt daar hulp bij
 • check
  Je wilt meer weten over Complete Vocal Technique 

Wat zeggen anderen over Het Zanglab?


Duidelijke theorie, concrete voorbeelden en nuttige oefeningen tijdens de workshop. Marleen is een enthousiaste en positieve coach die iedere deelnemer ondersteunt om het beste uit zichzelf te halen. Super ervaring en een aanrader!


Charlotte v.d. Wetering 
 Zangeres Musicals


Ik steek heel veel op van de zanglessen. Marleen is een leuke vrouw, prettig in de omgang waar ik me op me gemak voel. Ik wil graag mijn bereik in de hoogte verbeteren en ruig kunnen zingen. 


Helen Geers 
Zangeres RockbandLeer meer en sneller door lessen in groepsverband

Cursus Complete Vocal Technique Level 1


Cursus Complete Vocal Technique Level 1


Als je zingt in een band of koor en merkt dat je bepaalde nummers niet makkelijk kunt zingen. Als je moeite hebt met het halen van hoge noten of maken van veel volume of regelmatig hees bent na het zingen dan is deze cursus voor jou! Start woensdag 20 maart 2019.

Workshop CVT

Workshop Complete Vocal Technique

Deze workshop is geschikt voor jou als je je stem verder wilt ontwikkelen in 1 dag. Wanneer je op zoek bent naar oplossingen voor zangproblemen zoals heesheid en gebrek aan volume. Tijdens de workshop krijg je tips die je gelijk kunt toepassen in je eigen zang. De eerstvolgende workshop is op zaterdag 6 april 2019. 

Workshop Singing Rough

Tijdens deze workshop ga je aan de slag met de effecten Distortion, Rattle en Creak. Wil jij een rauw randje geven aan jouw stem op een gezonde manier? Dan is deze workshop iets voor jou. Na afloop weet je hoe je deze effecten zelf kunt produceren! Alleen geschikt voor ervaren zangers. Datum: 21 januari 2019