Voor gedreven vocalisten die nog meer uit hun stem willen halen


Zangles
Wil je meer halen uit je stem? Ben je op zoek naar een techniek die je echt leert wat je allemaal kunt met je stem? Wil je les waarbij rekening gehouden wordt met wat jij wilt bereiken? Ik help je heel graag om de mogelijkheden van je stem te vergroten. Harder, hoger, scherper, met meer dynamiek, met meer zelfvertrouwen, het is allemaal mogelijk. Ik leer je de zangtechniek Complete Vocal Technique waarmee je al jouw wensen kunt laten uitkomen. Het maakt niet uit in welke stijl jij zingt, ik help je heel graag verder. Probeer het eens uit met een losse les!

Singing Rough - Het Zanglab

Online Cursus Complete Vocal Technique Level 1
Verbeter je stem op een praktische manier! Je leert om je stem zo te gebruiken dat je voortaan die hoge noten wel haalt, eindelijk dat nummer met power kunt zingen EN dat zonder hees te worden. Juist als je al ervaring hebt met zingen kan DE zangtechniek Complete Vocal Technique je weer een stap verder helpen. Je volgt deze cursus online, dus lekker vanuit je eigen huis. Leren in een groep levert je veel op! We beginnen op
dinsdagavond 1 september 2020.

Wa​​​​arom bij mij lessen volgen?

  • Je wil je zangtechniek verbeteren
  • Je bent op zoek naar je eigen sound
  • Je hebt regelmatig last van je stem na een optreden of repetitie
  • Je stem klinkt de laatste tijd niet meer zoals jij wilt  
  • Het lukt je niet om die hoge noten lekker te zingen
  • Je wilt naar het volgende level en zoekt daar hulp bij
  • Je wilt meer weten over Complete Vocal Technique 

Wat zeggen anderen over Het Zanglab?


Duidelijke theorie, concrete voorbeelden en nuttige oefeningen tijdens de workshop. Marleen is een enthousiaste en positieve coach die iedere deelnemer ondersteunt om het beste uit zichzelf te halen. Super ervaring en een aanrader!


Charlotte v.d. Wetering 
 Zangeres Musicals


Ik steek heel veel op van de zanglessen. Marleen is een leuke vrouw, prettig in de omgang waar ik me op me gemak voel. Ik wil graag mijn bereik in de hoogte verbeteren en ruig kunnen zingen. 


Helen Geers 
Zangeres Rockband

>