Voor gedreven vocalisten die nog meer uit hun stem willen halen

Leer meer en sneller door lessen in groepsverband

Basiscursus Zingen - Het Zanglab

Groepszangles
Zangles in een groep is naast gezellig ook zeer effectief. Je leert namelijk veel van anderen observeren en de gezamenlijke oefeningen, Je kunt per les inschrijven of een 5-strippenkaart aanschaffen. De eerstvolgende les is 11 maart.

Workshop CVT Het Zanglab

     Workshop Complete Vocal Technique
Werk 1 intensieve dag aan het verder ontwikkelen van jouw stem. Wanneer je op zoek bent naar oplossingen voor zangproblemen zoals heesheid en gebrek aan volume. Tijdens de workshop krijg je tips die je gelijk kunt toepassen in je eigen zang. De workshop is op 21 maart 2020. 

Singing Rough - Het Zanglab

Cursus Complete Vocal Technique Level 1
Verbeter je stem op een praktische manier! Je leert om je stem zo te gebruiken dat je voortaan die hoge noten wel haalt, eindelijk dat nummer met power kunt zingen EN dat zonder hees te worden. Leren in een groep levert je veel op! We beginnen op
25 maart 2020.

Workshop Singing Rough - Het Zanglab

    Workshop Singing Rough
Wil jij net zo rauw klinken als Waylon, Curt Cobain, Beth Hart of Janis Joplin? Dat kan en op een gezonde manier. Weten hoe? Doe dan mee aan deze workshop en leer hoe je Distortion, Rattle en Creak toepast. Alleen voor ervaren zangers. Op zaterdag​​ 
7 maart 2020.

Wa​​​​arom bij mij lessen volgen?

  • Je wil je zangtechniek verbeteren
  • Je bent op zoek naar je eigen sound
  • Je hebt regelmatig last van je stem na een optreden of repetitie
  • Je stem klinkt de laatste tijd niet meer zoals jij wilt  
  • Het lukt je niet om die hoge noten lekker te zingen
  • Je wilt naar het volgende level en zoekt daar hulp bij
  • Je wilt meer weten over Complete Vocal Technique 

Wat zeggen anderen over Het Zanglab?


Duidelijke theorie, concrete voorbeelden en nuttige oefeningen tijdens de workshop. Marleen is een enthousiaste en positieve coach die iedere deelnemer ondersteunt om het beste uit zichzelf te halen. Super ervaring en een aanrader!


Charlotte v.d. Wetering 
 Zangeres Musicals


Ik steek heel veel op van de zanglessen. Marleen is een leuke vrouw, prettig in de omgang waar ik me op me gemak voel. Ik wil graag mijn bereik in de hoogte verbeteren en ruig kunnen zingen. 


Helen Geers 
Zangeres Rockband

>