GRATIS ONLINE WEBINAR!

LAAT JE ZANGDROOM UITKOMEN

Schrijf je hieronder in voor mijn GRATIS online webinar en ontdek wat jij nodig hebt om nog vrijer en lekkerder te zingen!

Kies jouw beste datum
 • 3 oktober vanaf 20.30 uur
 • 11 oktober vanaf 19.00 uur
 • 18 oktober vanaf 20.00 uur

Zingen is jouw passie, maar soms gaat het helemaal niet lekker. Dan heb je na afloop of zelfs tijdens het zingen al last van je stem. Doet ie niet wat jij wilt (die hoge noot er uitknallen zonder overslaan bijvoorbeeld) of krijg je keelpijn.  

Soms ben je zelfs schor. Balen, want zingen is het leukste dat je kunt bedenken en je moet er niet aan denken dat het niet meer zou kunnen omdat je je stem beschadigd hebt.  

Droom je ervan om heerlijk vrijuit en zonder klachten te zingen, maar krijg je het maar niet voor elkaar? Merk je tijdens het zingen dat iets je belemmert waardoor je niet vrij klinkt en niet alles kunt zingen zoals je wilt?

Haal je momenteel niet alles uit je stem en ben je op zoek naar DE oplossing? Wil je nog jaren kunnen zingen zonder stemproblemen zodat je je zangdroom kunt laten uitkomen? 

Doe dan mee met het webinar op 3, 11 of 18 oktober

 Ik ben ervan overtuigd dat jij veel meer uit je stem kunt halen dan je nu doet. En dat het echt mogelijk is om te zingen wat jij wilt, zonder stemproblemen.

Wat daar voor nodig is vertel ik je tijdens dit webinar dat ongeveer 1 uur duurt. (Het kan zijn dat ik in mijn enthousiasme wat langer doorga, maar dat vind je vast niet erg). 

We duiken samen in de wereld die zingen heet en ik geef je DE 5 tips die jou zeker te weten helpen om je stem goed en gezond te houden (of weer krijgen), zodat je gewoon lekker kunt zingen met je band, in je koor of gewoon thuis onder de douche zonder dat je schor wordt of keelklachten krijgt.

En wees niet bang, je hoeft niet een uur lang te kijken en luisteren naar mijn pratende hoofd, maar je mag zelf ook lekker aan de slag! Dus niet alleen luisteren en kijken, maar ook lekker actief meedoen, zodat je echt wat hebt aan het webinar!

(Ben je na alle tips enthousiast en wil je meer? Aan het einde doe ik je een aanbod hoe je verder kunt gaan.)

Doe je mee? Gaan we samen aan de slag om een stukje dichter bij jouw zangdroom te komen!

Nog even de data en de tijden op een rijtje:

3 oktober vanaf 20.30 uur

11 oktober vanaf 19.00 uur

18 oktober vanaf 20.00 uur

Kies jouw beste datum
 • 3 oktober vanaf 20.30 uur
 • 11 oktober vanaf 19.00 uur
 • 18 oktober vanaf 20.00 uur


Wat weet je na dit gratis webinar?

 • Wat je nodig hebt om op een gezonde manier te zingen, zodat je nog jaren met je stem doet zonder stemproblemen.

 • Hoe je harder, hoger en vrijer kunt leren zingen

 • Wat er belangrijk is aan een goede houding 

 • Hoe een positief mindset je gaat helpen om makkelijker te zingen

 • Wat DE nummer 1 tip is om beter te gaan zingen

 • Waar je aan kunt werken, zodat je jouw zangdroom uit laat komen


Marleen Dubbelman - Het Zanglab
Authorised teacher Standdaarbuiten

Wie geeft dit webinar?

Marleen Dubbelman

Hallo! Ik ben Marleen Dubbelman, een enthousiaste en gedreven geautoriseerd Complete Vocal Technique zangdocent. Dat betekent dat je verzekerd bent van kwalitatief goede lessen die duidelijk zijn en altijd gericht zijn op een gezond gebruik van je stem.  

In mijn zangpraktijk Het Zanglab heb ik in de afgelopen jaren al meer dan 500 mensen geholpen om hun stem te verbeteren en met meer zelfvertrouwen en vooral ook met veel plezier te zingen.

En dat gun ik jou ook! Ik vind het super om ook jou te helpen bij de ontwikkeling van je stem, zodat je het leukste kan doen wat er is: zingen!

Reserveer nu je plek en ontdek wat er nodig is om jouw zangdroom uit te laten komen!  

Klik hier voor jouw beste datum
 • 3 oktober vanaf 20.30 uur
 • 11 oktober vanaf 19.00 uur
 • 18 oktober vanaf 20.00 uur
>