DOE MEE AAN HET ONLINE WEBINAR

LAAT JE ZANGDROMEN UITKOMEN

Datum en tijd:

2 maart 2022

19.45 uur 

07
Days
.
 
08
Hours
.
 
28
Minutes
.
 
10
Seconds

You missed out!

Wat leer je in dit webinar:

 Hoe zou het voor je zijn om eindelijk die stap te zetten en je zangdromen waar te maken, hoe groot of klein ze ook zijn? In deze workshop gaan we samen kijken naar jouw dromen en krijgt je gelijk de eerste tips om in actie te komen.  

Wat is jouw droom?

Makkelijker zingen?

Ik vertel je hoe je dat kunt doen

Durven zingen?

Je krijgt een gouden tip hiervoor

Optreden voor publiek?

Ik help je om je schroom te overwinnen

Harder kunnen zingen?

Dat kan! Ik vertel je hoe

Een warmere klank?

Daar zijn zeker mogelijkheden voor

Zingen met emotie?

Laat mij je de eerste tip geven

Misschien heb jij hele andere dromen. Deel ze met me tijdens het webinar en ik denk met je mee hoe je ze kunt laten uitkomen. 

Volg me op:

Jouw webinar leider:

Marleen Dubbelman

Marleen is een enthousiaste en gedreven geautoriseerd Complete Vocal Technique zangdocent. Dat betekent dat je verzekerd bent van kwalitatief goede lessen die duidelijk zijn en altijd gericht zijn op een gezond gebruik van je stem.  

In haar zangpraktijk Het Zanglab heeft ze in de afgelopen jaren al meer dan 450 mensen geholpen om hun stem te verbeteren en met meer zelfvertrouwen te zingen.

En dat gunt ze jou ook! Met dit webinar hoopt Marleen weer veel nieuwe mensen te bereiken zodat ze ook hen kan helpen bij het ontwikkelen van het leukste dat er is: zingen!

Er is maar beperkt plek voor het webinar!

Reserveer dus nu je plek om er zeker van te zijn dat je erbij kunt zijn en zet de eerste stap om jouw zangdromen uit te laten komen!  

>