Zanglessen


Wil je een losse les boeken of een 10-strippenkaart aanschaffen?  Scroll door, klik in het overzicht op de juiste link en regel het nu! Kom altijd voorbereid naar een les. Dus zorg dat je het nummer al kent qua tekst en melodie, zodat we direct met jouw uitdagingen aan de slag kunnen. Zo haal je het meeste profijt uit de les.

Mogelijkheden Zangles

Losse les

10-strippenkaart

Tussen 12 en 21 jaar,
30 minuten les

Boven 21 jaar,

45 minuten les

Duoles boven 21 jaar,

60 minuten

Op alle lessen en cursussen zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing. Lees deze goed door voordat je een les of cursus boekt.


Wil je liever les in een groep? Dat kan! Het Zanglab geeft regelmatig workshops en cursussen voor kleine groepen. Klik hier voor meer informatie.  


Informatie over de zanglessen

Je kiest zelf het nummer dat je wilt zingen en geeft daarbij aan waar je aan wilt werken.

Dit kan van alles zijn: die ene hoge noot waar je moeite mee hebt, een andere klankkleur (misschien wil je klinken als Amy Whinehouse of als Stevie Wonder?), meer volume. 

Of je hebt moeite met het ritme van het lied of je wilt weten hoe je een nummer het beste kunt zingen tijdens een optreden.

Er zijn vele mogelijkheden om aan te werken tijdens de zangles en wat dat is bepaal jij!

Bij het begin van de les zing je het nummer eerst helemaal door en vertel je waar je aan wilt werken. Hier gaan we dan mee aan de slag.

Natuurlijk is het soms nodig om bepaalde oefeningen te doen om tot het gewenste resultaat te komen. Maar wees niet bang: bij Het Zanglab geen eindeloze toonladders!

Ik maak bij de zangles gebruik van Complete Vocal Technique, een zeer toegankelijke zangtechniek ontwikkeld door Cathrine Sadolin uit Kopenhagen.

Deze techniek is geschikt voor alle zangstijlen en niveaus. 

Dus of je nu een klassiek zanger(es) bent of juist helemaal into jazz, pop of heavy metal, met behulp van de tools van CVT help ik je altijd verder.

Wat breng je mee naar de zangles?

  • Een karaokeversie van het lied op USB-stick
  • De tekst op papier
  • Eventueel opname apparatuur (kan ook op mobiel)
  • Pen en papier als je aantekeningen wilt maken

Heb jij moeite met hoge noten? Klik op de knop en ontvang mijn gratis e-book Nail die hoge noten! 

>