Ontdek je Stem

Ontdek in 6 avonden alles over je stemzodat je steeds beter gaat klinken.


Je hebt er al vaker aan gedacht dat leuk zou zijn om te zingen. Maar je hebt jezelf wijs gemaakt dat zingen niets voor jou is. Je vindt je stem lelijk en je zingt regelmatig vals (tenminste, dat denk je).  

Bovendien lijkt het je super spannend om jezelf te laten horen aan anderen. Je durft al niet te zingen als de buren thuis zijn of je kinderen in de buurt zijn, laat staan in een groep met een zangcoach ervoor. 

Is dit herkenbaar voor je?

Dan is deze cursus iets voor jou! 

Tijdens Ontdek je Stem maak je kennis met de zangtechniek Complete Vocal Technique.

DE techniek om je stem zo te ontwikkelen dat je voortaan wel durft te zingen. 

Misschien zelfs voor publiek! 

Dus als het je leuk lijkt om te zingen en je er stiekem van droomt om ooit in het openbaar te zingen, maar nu je mond houdt omdat je vindt dat je het niet kan; 

Als je benieuwd bent of je je stem kunt verbeteren en je dit in een kleine groep wilt leren;

Of als je wilt ontdekken welke zangtechnieken er allemaal zijn en hoe je die kunt toepassen, zodat je steeds beter gaat klinken;

Klik dan nu op de knop en doe mee!  


"Wat een geweldige cursus, ik heb er enorm van genoten en heel veel van geleerd.  Ik heb zelfs laatst tijdens een feestje de microfoon gepakt en een liedje gezongen voor mijn vrienden.  Nooit geweten dat ik het in me had! "     

Wie weet schrijf jij over een tijdje ook wel zo'n review!  

Hai! Ik ben Marleen Dubbelman, zangcoach met mijn eigen zangpraktijk in Standdaarbuiten (West-Brabant) waar ik privé zanglessen geef en workshops en cursussen organiseer.

Ook heb ik al veel mensen geholpen via mijn online cursus Zingen met Gemak. 

Ik ben geautoriseerd CVT docente, wat betekent dat ik een 3-jarige docentenopleiding hebt gevolgd in Kopenhagen zodat ik zangles mag geven met behulp van Complete Vocal Technique.

Ik weet uit ervaring hoe gaaf het is om in een groep steeds beter te leren zingen. 

Dat plezier gun ik jou ook! Dus doe lekker mee.  Ik ga je helpen om steeds beter te gaan klinken en met zelfvertrouwen je mond open te doen. 

Wat gaan we doen? 

Uitleg

Ik leg uit welke technieken er nodig zijn om op een gezonde en vrije manier te zingen. Iedere cursusavond krijg je een nieuw onderdeel en daar krijg je ook een hand-out van en een kleine opdracht voor de volgende les.

Oefeningen

Naast dat ik je de techniek uitleg, ga je in de groep ook oefenen ermee. Je hoeft dus geen solo's te zingen, maar ik ga je wel uitdagen om af en toe een klein stukje alleen te zingen. Zo kan ik je nog beter helpen. 

Zingen

Iedere avond is er een nieuwe lied waar we mee aan de slag gaan. We zingen het lied en passen de techniek van die avond gelijk toe. Gewoon met de hele groep, dus geen solo's! 

Na afloop van Ontdek je Stem heb je de basis gelegd voor een leven vol zangplezier met een gezonde stem! 

Praktische informatie 

Tijden: van 20.00 uur tot 22.00 uur 

Aantal avonden: 6

Data: 6/3, 20/3, 3/4, 17/4, 1/5 en 15/5

Locatie: Het Zanglab, Distelvlinder 4 te Standdaarbuiten

Prijs: 397 euro, dit is inclusief koffie/thee en hand-outs


FAQ

Meest gestelde vragen


Voor wie is Ontdek je stem?

Ik durf echt niet alleen te zingen, wat nu?

Ik kan niet zingen, is het dan wel iets voor mij?

Wat gebeurt er als ik een keer niet kan?

Ik wil graag meedoen, maar ik kan niet op maandagavonden

Kan ik ook in 2x betalen? 

Dus wat denk je ervan? Begint het al een beetje te kriebelen? Wat als je nu toch eens die stap zet en gewoon lekker mee gaat doen? Wat is het ergste dat er kan gebeuren? 

Misschien kom je er wel achter dat zingen inderdaad niets voor jou is. Dat je het minder leuk vindt dan je van te voren dacht. Op zich ook prima, want dan kun je dat van je wensenlijstje schrappen en op zoek naar een andere uitlaatklep. Boksen bijvoorbeeld 😉. 

Maar ik weet dat de kans groter is dat je juist super enthousiast wordt en verder wilt met zingen. 

Dus gun je zelf nu die kans en ontdek wat je met zangtechniek allemaal kunt bereiken!

>