Ontdek je Stem - Next Level

met Complete Vocal Technique


In theorie weet je wel hoe je moet zingen. Je hebt al een of meerdere cursussen of zanglessen gevolgd, dus al een flinke hoeveelheid zangtechniek in de pocket, maar toch ben je nog niet waar je wilt zijn. 

Wil jij nog makkelijker zingen, met een vanzelfsprekendheid alsof het je helemaal geen moeite kost? Maar lukt het je maar niet om oefentijd een onderdeel te laten zijn van je wekelijkse of dagelijkse routines? En blijf je daardoor hangen op je oude niveau?

Ik snap je helemaal! Het is lastig om naast alle werkzaamheden, het huishouden, familie en hobby's ook nog te oefenen. Ik koester dan ook de momenten dat ik zelf een workshop of cursus volg omdat ik dan super gefocust aan mijn zang werk. En omdat je van elkaar leert en nieuwe inspiratie opdoet zijn lessen in een groep geweldig. Dat gun ik jou ook!

 Zangtechniek maakt je vrij om te klinken zoals jij wilt!

Daarom is er nu Ontdek je Stem Next Level! In 6 groepslessen duiken we nog dieper in Complete Vocal Technique, leer ik je allerlei nieuwe technieken EN ga je zelf veel zingen. Zodat je in ieder geval 1 moment in de week hebt waarin je je volledig op je stem kunt focussen.

Zodat je nog meer kunt doen met je stem en je met meer overtuiging, plezier en zelfvertrouwen zingt op het podium of waar jij ook maar wilt zingen.

Hoe lekker zou het zijn als je jezelf helemaal vrij kunt voelen en je samen met je publiek volop kunt genieten van je optredens?

Ken jij de basis van Complete Vocal Technique, maar blijft het lastig om consequent toe te passen? Loop je tegen lastige stukken aan in nummers waardoor je ze niet kunt uitvoeren tijdens een optreden? 

Mis je een stok achter de deur waardoor je niet of heel onregelmatig oefent en dus niet vooruit gaat? Wil je ontdekken hoe je covers meer naar je eigen stem kunt buigen, of wil je juist zoveel mogelijk op de originele artiest lijken? 

Dan is Ontdek Je Stem Next Level voor jou! 

 

Ik heb mijn techniek verbeterd waardoor zingen me nu minder moeite kost. Nu lukte zelfs optreden met een keelontsteking! Ik moet best een stuk rijden voor de lessen maar ik kom altijd tevreden en enthousiast weer thuis.

Denise

Zangeres Metalband

Voor iedereen die van zingen houdt en zijn stemmogelijkheden optimaal wil leren benutten is deze cvt methode een echte aanrader! Marleen, je bent een geweldige zangcoach die het beste uit ieder weet te halen!

Marianne

Solo zangeres

Mijn doel was om betere technieken te leren.  Ik vond het praktijkgedeelte en de goede uitleg door Marleen heel sterk.  Het was fijn om wat we leerden ook gelijk toe te kunnen passen in een lied.

Loes

Zangeres Gospelkoor

Hai! Ik ben Marleen Dubbelman, zangcoach met mijn eigen zangpraktijk in Standdaarbuiten (West-Brabant) waar ik privé zanglessen geef en workshops en cursussen organiseer.

Ook heb ik al veel mensen geholpen via mijn online cursus Zingen met Gemak. 

Ik ben geautoriseerd CVT docente, wat betekent dat ik een 3-jarige docentenopleiding hebt gevolgd in Kopenhagen zodat ik zangles mag geven met behulp van Complete Vocal Technique.

Ik weet uit ervaring hoe gaaf het is om in een groep steeds beter te leren zingen. 

Dat plezier gun ik jou ook! Dus doe lekker mee.  Ik ga je helpen om steeds beter te gaan klinken en met zelfvertrouwen je mond open te doen. 

Wat gaan we precies doen? 

Uitleg

Iedere cursusavond behandel ik een ander onderwerp.  Ik maak daarbij gebruik van een Powerpoint presentatie en laat je filmpjes zien en voorbeelden van artiesten zodat je een goed beeld en geluid krijgt van wat de techniek precies inhoudt.  Je krijgt van iedere avond een hand-out zodat je de inhoud thuis op je gemak kunt nalezen en kunt toepassen . 

Oefenen

Naast dat ik je de techniek uitleg, ga je in de groep ook oefenen ermee. Dat doen we samen, maar ook af en toe individueel. En natuurlijk pas ik mijn lesgeven aan op jouw manier van leren. Wil je veel geluidsvoorbeelden dan geef ik je die, wil je een technische uitleg dan krijg je die en ben je meer van de dingen voelen dan werken we daarmee.  

Zelf Zingen

Het tweede helft van de avond zingt iedereen zijn eigen gekozen nummer. Je krijgt dan van mij zangles helemaal afgestemd op jouw niveau. Bovendien laat ik je helemaal vrij wat betreft de keuze van het lied.  Het draait dus helemaal om jouw stem, om hoe jij wilt klinken en wat jij wilt bereiken.  Jouw smaak en jouw muziekstijl staan centraal! 

Na afloop van Ontdek je Stem Level 2 ben je weer een grote stap verder in het bereiken van jouw zangdroom! 

Wat heb je allemaal ontdekt na afloop van de cursus?

 

  • Hoe je de klankkleur van je stem aanpast, zodat je met nog meer diepte of juist een heldere sound zingt.
  • Hoe je effecten kunt toepassen op je stem, zodat je met nog meer gevoel kunt zingen.
  • Hoe je kunt improviseren met een lied, zodat het nog meer jouw nummer wordt.
  • Hoe je de verschillende stemfuncties met elkaar kunt combineren om zo nog dynamischer te klinken.
  • Hoe je je boodschap kunt overbrengen op het publiek.

Praktische informatie 

Tijden: van 20.00 uur tot 22.00 uur 

Aantal avonden: 6

Data: 20/2, 27/2, 5/3, 19/3, 26/3 en 2/4

Locatie: Het Zanglab, Distelvlinder 4 te Standdaarbuiten

Prijs: 397 euro, dit is inclusief koffie/thee en hand-outs  (betaling in 2 termijnen mogelijk)


Inhoud cursus


De precieze inhoud blijft nog even een verrassing! Ik laat die ook een beetje afhangen van de mensen die meedoen, zodat ik het goed kan afstemmen op de behoeften.  Reken in ieder geval op meer verdieping van de stemfuncties (er is nog veel meer mogelijk!), werken met klank en effecten leren toepassen, zoals vibrato en distortion.  Verder gaan we zeker aan de slag met interpretatie (wat betekent de tekst die je zingt en hoe breng je dat over op je publiek) en improvisatie.  


Genoeg om je op te verheugen dus! 

FAQ

Meest gestelde vragen


Voor wie is Ontdek je Stem Level 2?

Wat gebeurt er als ik een keer niet kan?

Ik wil graag meedoen, maar ik kan niet!

Kan ik ook in 2x betalen? 

>