Welkom
Tekst

Zingen met gemak!

7 Modules 9 Hoofdstukken 39 Lessen

Welkom! Als je dit leest heb je dus de cursus Zingen met Gemak aangeschaft. Wat leuk dat je meedoet! Ik vind het super dat ik jou via deze online cursus mag helpen bij het ontwikkelen van je stem.  Iedere 2 weken komen er nieuwe lessen online, dus verheug je op meer.  Klik nu snel op start, dan gaan we beginnen! 

Lees meer

Modules

Alleen voor cursisten
2 Hoofdstukken

Welkom & oefentips

In deze module heet ik je welkom en geef ik je tips om op een goede manier te oefenen. 

Welkom en waar gaan we het over hebben? 3 Lessen

Hoe werkt deze cursus?

Eigenlijk is het heel simpel. Er zijn 3 modules met hun eigen hoofdstukken en daarin dan weer lessen.  Iedere keer komen er nieuwe lessen vrij die je kunt volgen.  De lessen bestaan uit video's, teksten en oefeningen.  Je doet deze oefeningen voor je zelf, maar als je feedback hierop wilt dan ben je van harte welkom in de besloten Facebookgroep. In hoofdstuk 3 van deze module vertel ik je hoe je hier lid van kunt worden. 

Alleen voor cursisten
2 Hoofdstukken

Je houding & opwarmen van je stem

In deze module gaan we kijken naar je houding en opwarmen. Hoe kun je het beste staan of zitten (of liggen?)? Of maakt het eigenlijk helemaal niet uit? Je leert erover in hoofdstuk 1.  In hoofdstuk 2 vertel ik je over het opwarmen van je stem. Nodig of niet? En hoe dan?

Alleen voor cursisten
5 Hoofdstukken

Zangtechniek

Hoe werkt je stem, hoe werkt je ademhaling en welke zangtechnieken kun je toepassen om zo optimaal mogelijk gebruik te maken van alle mogelijkheden die je stem biedt?  Dat leer je in deze module. 

Alleen voor cursisten
4 Lessen

Jouw nummers

In deze module ga je specifiek werken aan de nummers die je in les 1 hebt gekozen. 

Alleen voor cursisten
4 Lessen

Mindset

Je gedachten hebben een grote invloed op je zang, misschien wel meer dan je denkt. Daarom in deze module een aantal lessen om je gedachten zo te beïnvloeden dat ze je helpen in plaats van tegenwerken. 

Alleen voor cursisten
3 Lessen

Veelgestelde vragen

In deze module vind je antwoorden op veel gestelde vragen over zingen. 

Pen
>