Beter zingen door de juiste techniek & mindset!

Hoe gebruik je je stem op een goede manier? Hoe haal je hoge noten en zing je met meer volume? Hoe voorkom je heesheid of erger? Hoe vergroot je je zelfvertrouwen? Kortom, hoe ga je beter zingen? Ik leer het je allemaal in Zingen met Gemak!

Schrijf je nu in en begin direct!

Ben je gek op zingen, maar lukt het maar niet om je stem onder controle te krijgen? Lijkt het je heerlijk om vrijuit te zingen en je emoties te uiten met nummers die jij gaaf vindt?


Kijk je wel eens met lichte afgunst naar mensen die dat wel durven. Maar zing jezelf alleen onder de douche? En dan alleen als je zeker weet dat je buren niet thuis zijn?


Als jij je hierin herkent lees dan vooral even door, want dan heb ik iets heel gaafs voor je!


Of ben jij meer dit:

Je zingt al een tijd, maar het lijkt wel alsof je tegen een plafond aanzit. Je mist de juiste technieken om je stem verder te ontwikkelen. Om je adem onder controle te krijgen. Om te leren hoe je je hoger en lager kunt zingen. Of om op de juiste toonhoogte te zingen en niet vals te klinken.

Je hebt al uren rondgestruind op het internet op zoek naar DE tips om je verder te helpen. Maar iedereen zegt weer iets anders dus zie je door de bomen het bos niet meer.

En dan is er ook nog niemand die zegt of je het goed doet, of je op de goede weg bent. Dus uiteindelijk ben je uren, dagen, weken verder en hoor je nog steeds geen verbetering. Dus geef je het maar weer op. Balen! 

Wat je nodig hebt is iemand die je stap voor stap helpt. Die je precies vertelt wat je kunt doen, hoe je kunt oefenen, welke technieken je nodig hebt, maar ook wat voor mindset je verder gaat helpen. Mij dus!  

In Zingen met Gemak leer ik je de basis om vrijuit te zingen. Zodat je aan het eind van de cursus precies weet hoe je je stem op een gezonde manier gebruikt en wat je kunt inzetten om zo goed te worden als JIJ kunt zijn.

En het mooie is dat je in deze cursus alles op 1 plek hebt, dat je hem kunt volgen wanneer je dat wilt en waar je wilt EN dat je van mij ondersteuning krijgt als je daar behoefte aan hebt! 

 

In mijn online cursus Zingen met Gemak leer ik je de 3 essentiële pijlers die je nodig hebt om op een goede en gezonde manier je stem te gebruiken, zodat je vrijuit kunt zingen.  


Naast zangtechnieken die ervoor zorgen dat je meer controle krijgt over je stem, kijken we samen naar je houding EN  ga je aan de slag met je mindset. 

Maar natuurlijk gaat het niet alleen om theorie

Misschien weet je al e.e.a. over de verschillende zangtechnieken en heb je wel eens gehoord dat je gedachten ook veel invloed hebben op hoe je klinkt. Maar alleen die kennis is niet genoeg. Het gaat erom wat je ermee doet!

Daarom leg ik je de theorie uit EN ga je daarmee aan de slag in liedjes die je zelf kiest. Zodat jij aan het einde van de cursus niet alleen verschillende zangtechnieken hebt geleerd, maar ze ook weet te gebruiken.

Door de verschillende technieken toe te passen in de nummers die je zingt ga je steeds meer met gemak zingen en echt muziek maken.

Natuurlijk vraagt het wel om inzet van jou, maar als jij er voor gaat, dan ben ik er om je daarbij te helpen!

Authorised teacher Standdaarbuiten

Susanne

Goede uitleg en een fijne sfeer!

Fijne laagdrempelige cursus waar je zowel met als zonder zangervaring terecht kunt, fijne besloten Facebook pagina, bied op een bepaalde manier toch veiligheid. Marleen geeft goede uitleg en tips zowel in de filmpjes als op Facebook, ik zeg niet twijfelen maar gewoon doen.

Brigitte

Ik heb getwijfeld of dit voor mij is

Toch in het diepe gesprongen en geen spijt van! Heel fijn vind ik de kleinschaligheid en daardoor een hele persoonlijke begeleiding. Ook de besloten Facebook groep is fijn. Totaal niet gehinderd door wat voor kennis dan ook was de eerste oefening voor mij al een eye opener!

Annemieke

Online is  een prima manier om beter te leren zingen

Via de cursus ZmG kan je, ongeacht je leeftijd en ervaring, van voren af aan beginnen een basis te leggen voor het gemakkelijker zingen. Gemakkelijker je houding, opwarming, liedjes en ervaringen delen met anderen delen in een veilige, besloten groep. 

Alvast een stukje zien? Klik op de playknop.

Wat zit er allemaal in deze online cursus?

Lees hier hoeveel modules er zijn en wat de onderwerpen zijn.

1

Module 1: Welkom & oefentips

In deze eerste module maken we eerst even kennis. Ik vertel je over mezelf, en ik vertel je wat je allemaal nodig hebt om van de cursus een succes te maken. Ook is er een les over oefenen, want dat is mega belangrijk als je echt resultaat wilt hebben. Na deze lessen weet je dus wat er nodig is en hoe je oefenen het beste kunt aanpakken. En natuurlijk ga je ook gelijk zingen!

2

Module 2: Je houding & opwarmen van je stem

Hoe belangrijk is je houding als je zingt? En opwarmen? Is dat wel nodig? En hoe sta je er dan het beste bij? En hoe doe je dat eigenlijk, je stem opwarmen? In deze module gaan we hier uitgebreid op in. In verschillende lessen kijken we naar jouw houding en ontwikkel je je eigen opwarmroutine.

3

Module 3: Zangtechniek - wat is het en hoe doe je het

Module 3 staat in het teken van zangtechniek. Om je stem op de goede manier te gebruiken, is het belangrijk dat je een goede basis legt. In deze module ga je deze leren. Er zijn lessen over ademsteun, over twang en over klinkers. Natuurlijk ga je ook volop hiermee oefenen en dit toepassen op zelfgekozen nummers.  Na deze module weet je alles over de basis zangtechniek dat je nodig hebt om een echte verandering in je stemgebruik te krijgen.

4

Module 4: Jouw nummers - veel zingen en oefenen

In deze module ga je specifiek aan de slag met nummers die jij zelf hebt uitgekozen. Je leert hoe je de zangtechnieken uit module 3 kunt toepassen op de liedjes. Veel zingen en oefenen dus! 

5

Module 5: Mindset - zingen gaat om meer dan techniek

Hoewel een goede zangtechniek heel belangrijk is om met gemak te zingen, bepaalt jouw mindset ook voor een heel groot deel hoe je klinkt. Daarom gaan we in deze module kijken hoe het zit met jouw mindset en wat je kunt doen om jouw beperkende gedachten over je zang te veranderen in gedachten die je vooruit helpen in plaats van tegenhouden.

6

Module 6: Veelgestelde vragen

Tijdens deze cursus kun je in de besloten Facebookgroep al je vragen stellen.  Een aantal van deze vragen behandel ik in deze module.  In video's geef ik antwoorden en kun je met de tips gelijk aan de slag.

Denk bijvoorbeeld aanvragen als:  hoe haal ik het einde van de zin? Waarom lukt het me niet om hoge noten te zingen? Hoe kom ik erachter wat mijn bereik is? Heb jij tijdens de cursus een vraag? Het kan zo maar gebeuren dat het antwoord hierop in deze module komt te staan!

7

Module 7: Afronding

In deze laatste module krijg je tips over het opbouwen van je repertoire en natuurlijk een laatste peptalk zodat je de cursus ook echt gaat afronden.

 "Ik heb het plezier en gemak in zingen weer terug gevonden."

Bonus

Bonussen!

Naast de cursus Zingen Met Gemak heb ik ook nog 2 mooie bonussen voor je! 

Zodat je nog meer uit de cursus en je stem haalt. 

Bonus 1

ter waarde van 197 euro

Een online community

Superfijn dat je thuis alles kunt kijken en oefenen, maar feedback is natuurlijk ook heel belangrijk.


Daarom krijg je bij deze cursus toegang tot een besloten Facebookgroep. Daar kun je filmpjes delen waar je dan 1x per week van mij feedback op krijgt.


Je kunt daar oefenen in jezelf laten horen en ervaringen delen met andere cursisten van ZmG.


Ook geef ik daar tips en aanvullingen op de cursus.

Bonus 2

ter waarde van 367 euro

Wekelijkse Zoomsessies

Naast de begeleiding in de Facebookgroep ga ik ook iedere week live met je in gesprek via Zoom. 


Tijdens deze sessies kijk ik samen met jou naar jouw vragen en uitdagingen en krijg je nog meer verdieping op de onderwerpen uit de cursus. Zo haal je het maximale eruit en sta je er niet alleen voor.


Dit zijn zeer waardevolle sessies, waar je ook je medecursisten ontmoet en waardoor je nog meer uit de cursus haalt.  En kun je er niet live bij zijn? Geen probleem. De sessies worden opgenomen en zijn terug te zien in de online community 

Over de zangcoach,
Marleen Dubbelman

Marleen is een enthousiaste en gedreven geautoriseerd Complete Vocal Technique zangdocent. Dat betekent dat je verzekerd bent van kwalitatief goede lessen die duidelijk zijn en altijd gericht zijn op een gezond gebruik van je stem.  


In haar zangpraktijk Het Zanglab heeft ze in de afgelopen jaren al meer dan 500 mensen geholpen om hun stem te verbeteren en met meer zelfvertrouwen te zingen. Beginners, gevorderen en semi-professionals, ze hebben allemaal baat bij de zangtechnieken die Marleen ze leert. 

 

Marleen vind het geweldig om zangers te laten ontdekken wat er allemaal mogelijk is met hun stem en met deze online cursus hoopt ze nog veel mensen te helpen. Gewoon omdat zingen geweldig is om te doen en dat plezier gunt ze jou ook!

Gratis CVT zangles - Het Zanglab
Complete Vocal Technique Logo
Marleen Dubbelman - Het Zanglab

Vera

Iedere module brengt me iets nieuws

Na het volgen van de cursus heb ik eigenlijk nooit meer last van mijn keel. Dat was vroeger wel anders! Ook heb ik het idee dat ik makkelijker op toon zing. En van de module over mindset heb ik geleerd dat ik veel meer kan dan ik zelf dacht.  Hierdoor is het zingen voor publiek ook makkelijker geworden.

Marianne

Ik ben heel blij dat ik hieraan begonnen ben!

Zeer inspirerende cursus waarbij je samen met anderen door ervaringen te delen verder kan komen in je stembeheersing! Ik ben heel blij dat ik hieraan begonnen ben, het heeft me qua zingen echt door de corona lockdown gesleept. Ook heb ik hierdoor leuke manieren gevonden om mijn eigen ontwikkeling te blijven stimuleren.

Myrthea

Ik beveel de cursus zeker aan!

Het heeft mij persoonlijk een boel gebracht. Ik heb absoluut mijn stem beter leren gebruiken en heb handvatten gekregen om daarmee aan de slag te gaan.

Wanneer Zingen met Gemak een heel goed idee is:

Wanneer je graag zingt, maar dat liever niet doet waar anderen bij zijn, dan is een online cursus een heel goed alternatief voor zanglessen of groepslessen.  


Wanneer je al een tijd zingt, maar merkt dat je bepaalde zangtechnieken mist om het optimale uit je stem te halen. 


Wanneer je niet veel geld kunt of wilt uitgeven aan privélessen of zangcursussen.  Voor 10  zanglessen of een zangcursus betaal je al snel rond de € 400,00. Is dit teveel voor je, en wil je toch graag van mij leren, dan is Zingen met Gemak een mooi alternatief.


Wil jij heel graag zangles van mij, maar woon je te ver weg en is het lastig voor je om naar Standdaarbuiten te komen, dan is deze online cursus ook een prima idee.


Zo krijg je toch mijn kennis en aandacht en hoef je geen geld en tijd uit te geven aan het reizen.100% Tevredenheidsgarantie

Je bent volledig beschermd door de 100% tevredenheidsgarantie. Wanneer je na de eerste module besluit dat deze cursus niet voldoet aan je verwachtingen krijg je het cursusgeld minus 25 euro terug. De enige voorwaarde is dat je dit binnen 1 week na dat je betaald hebt per mail meldt onder vermelding van de reden.  

Veel gestelde vragen

Voor wie is deze online cursus bedoeld?

Hoeveel tijd heb ik nodig voor Zingen met Gemak?

Lid worden van de community zonder Facebook, kan dat?

Hoe krijg ik toegang tot de cursus?

Hoe lang blijft de cursus beschikbaar na aanschaf?

Wat gebeurt er na de start?

Is dit ook nuttig als ik al zanglessen volg?

Ik twijfel... 

Heb ik persoonlijk contact met jou?

Wat heb ik allemaal nodig?

Ik ben geen computerheld. Is dit dan wel geschikt?

Kan ik ook in termijnen betalen? 

Aan het einde van de cursus heb jij:

 • de basis geleerd voor een gezonde manier van zingen, zodat je nog jaren vooruit kunt met je stem
 • een vrijer gevoel als je zingt, waardoor je meer durft te experimenteren
 • meer vertrouwen in je stem, en daardoor meer vertrouwen in jezelf 
 • ontdekt dat je meer kunt met je stem dan je van te voren dacht waardoor je je repertoire vergroot
 • geleerd hoe je het beste kunt oefenen en het geleerde kunt toepassen, zodat je steeds beter klinkt
 • een betere lichaamshouding, zodat je meer ontspannen kunt zingen
 • een goede controle over je ademhaling EN weet je toe te passen op je zang zodat je beter klinkt
 • geleerd hoe je heldere, gezonde noten zingt waardoor je heesheid kunt voorkomen
 • andere zangers leren kennen in de online community zodat je ook van elkaar kunt leren 
 • meer durf om jezelf te laten horen, waardoor je nog meer kunt genieten van het zingen 

"Ik heb nu nooit meer last van mijn keel na het zingen!"

Zingen met Gemak

Koop nu en begin direct met de eerste lessen! 

 • Een half jaar toegang tot lessen
 • 7 modules met 39 lessen
 • Toegang tot besloten FB groep
 • Wekelijks feedback in FB Groep
 • Contact met andere zangers
 • Wekelijkse Zoomsessie voor nog meer verdieping en Q&A

EURO

437

Perfect Plan for Large Teams

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

 • Free Custom Domain
 • Unlimited Support
 • 24/7 Customer Support
 • Advanced Statistics
 • Exclusive Deals
 • Free Courses

$

34.99

44.99

Wat ga je doen? Hoe lang wacht je nog tot je eindelijk gaat doen wat je diep in je hart al heel lang wilt? Blijf je het eindeloos uitstellen? Of kom je nu in actie en doe je dat met mijn hulp?


Ik heb deze cursus met veel aandacht en plezier speciaal voor jou gemaakt en kan niet wachten om jou in de besloten Facebook groep te horen zingen.


Dus, niet meer twijfelen maar nu inschrijven en lekker zingen. Als jij het werk erin steekt, dan weet ik zeker dat je er steeds beter in wordt.


Zie ik je vanaf 9 januari? 


Groetjes,

>