​Leer thuis ​zingen ​met de online cursus 

ZINGEN MET GEMAK!

​Hoe gebruik je je stem op een goede manier? Hoe haal je hoge noten en kun je met meer volume zingen​? Je leert het allemaal ​in Zingen met Gemak!

Je wilt graag beter zingen, maar

zangles​ ​​vind je te spannend en/of lastig.

​Je vraagt je af of het wel iets voor jou is.

Het lijkt je heerlijk om voluit te kunnen zingen. Je ziet het anderen doen op tv en YouTube en dat wil jij ook zo graag. Hoe gaaf is het als je jouw favoriete nummers echt kunt zingen? Niet zomaar een beetje mee mompelen met de radio, maar echt zelf een lied zingen en daarvan genieten. Maar ja, je bent geen natuurtalent en thuis was muziek en zingen geen onderwerp. 

Als je meezingt met de radio merk je dat je de hoge noten niet haalt, en het einde van de zin kom je vaak adem tekort. Daardoor klinkt het af en toe een beetje vals. Niet fijn. En dan die stemmetjes in je hoofd als het weer niet lukt. "Zie je wel, ik kan het niet. Ik heb er ook helemaal geen talent voor. Wie zit er nou op mij te wachten met zo'n stem".  Ook als je wel zingt komen dit soort gedachten wel eens voorbij. Hoe fijn zou het zijn als je die stemmetjes onder controle kunt krijgen. 

Eigenlijk wil je super graag meer doen met je stem. Lijkt het je heerlijk om in een zanggroep of een band te zingen. Maar voorlopig durf je geeneens hardop te zingen waar je familie of vrienden bij zijn. Bang voor hun blikken of erger nog, commentaar. 

Of misschien heb je al die negatieve stemmetjes in je hoofd al overboord gekieperd en ben je lekker aan het zingen. Maar krijg je na een tijdje vaak last van je stem. Klink je een beetje hees of doet het zelfs pijn in je keel. Je doet dus vast iets verkeerd, maar ja wat dan? 

Ik heb DE oplossing voor jou!

Zingen met Gemak! 

In mijn online cursus Zingen met Gemak leer ik je de basistechnieken die je nodig hebt op een goede en gezonde manier je stem te gebruiken. Zodat je straks precies weet wat je kunt doen om die hoge noten wel te halen. Je met meer gemak kunt zingen en korte metten maakt met die stemmetjes in je hoofd die je vertellen dat zingen niets voor jou is.

​Zingen met gemak
(basis)

cursus met community (half jaar)

97 

 €

197

 • Een half jaar toegang
 • 5 modules 
 • Toegang tot besloten FB groep
 • Wekelijks feedback via FB groep
​Zingen met gemak (uitgebreid)

cursus met community + 2 ZOOM lessen (1 jaar)

197 

297

 • Een jaar toegang
 • 5 modules
 • ​Toegang tot besloten FB groep
 • ​Wekelijks feedback via FB groep
 • 2 x 30 min. zangles via ZOOM

​Dit is wat je krijgt als je de cursus aanschaft

Omdat het een hele nieuwe cursus is, komen de lessen druppelsgewijs voorbij.  Iedere week krijg je nieuwe informatie en oefeningen. In totaal 5 modules met meerdere hoofdstukken en lessen. En het leuke is dat je zelf ook nog invloed kunt hebben op de inhoud! Je kunt namelijk in de besloten FB groep die onderdeel is van deze cursus, jouw vragen stellen. En die input gebruik ik dan weer om de inhoud nog waardevoller te maken. 

Na afloop van de cursus weet jij precies wat voor technieken je nodig hebt om heldere, gezonde klanken te produceren. Hoe je makkelijker hoge noten kunt zingen en harder kunt zingen. En hoe je voorkomt dat je hees wordt na het zingen. Je leert hoe je deze techniek toepast in de liedjes die jij graag zingt, zodat ze steeds beter gaan klinken.  Ook heb je gewerkt aan je mindset, zodat je voortaan weet hoe je de  beperkende gedachten in je hoofd om kunt zetten in helpende gedachten. Gedachten die er voor zorgen dat je gaat zingen met meer gemak!

​Je hoeft de deur niet uit!

​Groot voordeel van een online cursus is dat je hem volgt vanuit je eigen huis, in je eigen tijd en tempo. ​Je bepaalt helemaal zelf wanneer het jou het beste uitkomt om de lessen te kijken en te oefenen. Best lekker om niet afhankelijk te zijn van de agenda van je zangcoach toch?

​Je kunt blijven herhalen

​Wanneer je zanglessen volgt in real time, dan kan het gebeuren dat je de volgende dag tijdens het oefenen niet meer ​precies weet wat je zangdocent nou precies zei. Dat probleem heb je bij deze cursus niet: je kunt de uitleg gewoon ​net zolang blijven bekijken als voor jou nodig is.

​​​​Je krijgt theorie en praktijk

Ik ga je niet alleen uitleggen hoe iets werkt, maar geef je er oefeningen bij zodat je het ook in het echie kunt oefenen en vervolgens kunt toepassen in de muziek die jij graag zingt. Bij mij krijg je geen verplichte nummers, maar staat jouw smaak en jouw stijl voorop. Je krijgt natuurlijk wel suggesties, maar kies vooral wat jij leuk vindt.

​​Filmpjes & tekst

Natuurlijk krijg je filmpjes waarin ik je e.e.a. uitleg en voordoe. Maar dat is niet het enige. Soms is het ook gewoon fijn om iets na te kunnen lezen, om een overzicht te hebben van wat je moet doen. Daarom zitten er bij sommige lessen ook pdf's die je kunt downloaden en invullen. Zo heb je altijd alles bij de hand. 

Lees hier wat cursisten vinden van Zingen met Gemak

Susanne

Cursus Zingen met Gemak

Goede uitleg en een fijne sfeer!

Fijne laagdrempelige cursus waar je zowel met als zonder zangervaring terecht kunt, fijne besloten Facebook pagina, bied op een bepaalde manier toch veiligheid. Marleen geeft goede uitleg en tips zowel in de filmpjes als op Facebook, ik zeg niet twijfelen maar gewoon doen.

Brigitte

Cursus Zingen met Gemak

Ik heb zeker getwijfeld of dit iets voor mij is

Toch in het diepe gesprongen en geen spijt van! Heel fijn vind ik de kleinschaligheid en daardoor een hele persoonlijke begeleiding. Ook de besloten Facebook groep is fijn. Totaal niet gehinderd door wat voor kennis dan ook was de eerste oefening voor mij al een eye opener!

Annemieke

Cursus Zingen met Gemak

Online is  een prima manier om beter te leren zingen

Via de cursus ZmG kan je, ongeacht je leeftijd en ervaring, van voren af aan beginnen een basis te leggen voor het gemakkelijker zingen. Gemakkelijker je houding, opwarming, liedjes en ervaringen delen met anderen delen in een veilige, besloten groep. 

​Wat zit er allemaal in deze online cursus?

​Lees hier hoeveel modules er zijn en wat de onderwerpen zijn.

1

Module 1: Welkom en oefentips

In deze eerste module maken we eerst even kennis. Ik vertel je over mezelf, en ik vertel je wat je allemaal nodig hebt om van de cursus een succes te maken. Ook is er een les over oefenen, want dat is mega belangrijk als je echt resultaat wilt hebben. Na deze lessen weet je dus wat er nodig is en hoe je oefenen het beste kunt aanpakken. En natuurlijk ga je ook gelijk zingen!

2

Module 2: ​​​Je houding en opwarmen van je stem

Hoe belangrijk is je houding als je zingt? En opwarmen? Is dat wel nodig? En hoe sta je er dan het beste bij? En hoe doe je dat eigenlijk, je stem opwarmen? In deze module gaan we hier uitgebreid op in. In verschillende lessen kijken we naar jouw houding en ontwikkel je je eigen opwarmroutine.

3

Module 3: ​Zangtechniek & toepassen in de praktijk

Module 3 staat in het teken van zangtechniek. Om je stem op de goede manier te gebruiken, is het belangrijk dat je een goede basis legt. In deze module ga je deze leren. Er zijn lessen over ademsteun, over twang en over klinkers. Natuurlijk ga je ook volop hiermee oefenen en dit toepassen op zelfgekozen nummers.  Na deze module weet je alles over de basis zangtechniek dat je nodig hebt om een echte verandering in je stemgebruik te krijgen.

4

Module 4: Zingen gaat om meer dan zangtechniek

In deze module hebben we het over je mindset. In deze lessen ga je aan de slag met jouw eigen gedachten over je zang en je stem. Wat houd jou tegen om het beste uit je stem te halen? We gaan er uitgebreid op in, omdat je mindset een grote invloed heeft op je stem.  

5

Module 5: Felicitaties + de volgende stap

Nu je alle informatie van de vier modules hebt gehad en veel ermee hebt geoefend, is het nu tijd om alles samen te laten komen en volop te zingen. Je krijgt tips over het zoeken en vinden van nummers die jij mooi vindt en die bij je passen. En ik vertel je over de volgende stap(pen) die je kunt zetten.

Bonus

​Lees hier welke Bonussen ik voor je heb!

​Naast de cursus Zingen Met Gemak heb ik nog 2 mooie bonussen voor je! Zodat je nog meer uit de cursus en je stem haalt. 

Bonus 1
​Een online community

​Superfijn dat je thuis alles kunt kijken en oefenen, maar feedback is natuurlijk ook heel belangrijk.


Daarom krijg je bij deze cursus toegang tot een besloten Facebookgroep. Daar kun je filmpjes delen waar je dan 1x per week van mij feedback op krijgt.


Je kunt daar oefenen in jezelf laten horen en ervaringen ​delen met andere cursisten van ZmG.

Bonus 2
​1 op 1 zangcoaching

Wanneer je kiest voor de uitgebreide versie van Zingen met Gemak krijg je 2x een online zangcoaching van mij. 1x aan het begin en 1x aan het einde van de cursus.


Via het makkelijke programma ZOOM ​gaan we samen aan de slag met jouw stem. Je kun me dan alle vragen stellen die je tijdens het volgen van de cursus hebt.


En natuurlijk ga je ook zingen! Privé zangles dus, ook gewoon lekker vanuit je eigen huis!

​Over de zangcoach,
​​Marleen Dubbelman

​Marleen is een enthousiaste en gedreven geautoriseerd Complete Vocal Technique zangdocent. Dat betekent dat je verzekerd bent van kwalitatief goede lessen die duidelijk zijn en altijd gericht zijn op een gezond gebruik van je stem.  


​In haar zangpraktijk Het Zanglab heeft ze in de afgelopen jaren al meer dan 450 mensen geholpen om hun stem te verbeteren en met meer zelfvertrouwen te zingen. Beginners, gevorderen en semi-professionals, ze hebben allemaal baat bij de zangtechnieken die Marleen ze leert.  


​Marleen vind het geweldig om ​zangers te laten ontdekken wat er allemaal mogelijk is met hun stem en met deze online cursus hoopt ze nog veel mensen te helpen. Gewoon omdat zingen geweldig is om te doen en dat plezier gunt ze jou ook!

Gratis CVT zangles - Het Zanglab
Complete Vocal Technique Logo

Wat vinden leerlingen van Marleen?

Een paar van mijn leerlingen die graag hun ervaringen met jou delen. 

​Annemieke

​Zanglessen 

​Iedere les leer ik ​nieuwe dingen die ik direct in de praktijk kan brengen.

​Marleen verstaat de kunst om goed te luisteren naar de vraag die je hebt. Vervolgens laat ze je door middel van je eigen song oefenen aan je leerpunt(en). Ik heb al een aantal keer zangles gevolgd maar Marleen was het beste in staat om mij echt verder te helpen. Een aanrader!

​Marianne

​Workshop

​Theorie werd duidelijk uitgelegd en ​goed voorgedaan

​Veel geleerd van Marleen bij de workshop van het Zanglab! Leuke, ongedwongen sfeer en een lekkere lunch tussendoor. En bij het zingen voor de groep wordt iedereen in zijn waarde gelaten en op zijn eigen niveau verder geholpen, een aanrader deze workshop!

​Helen

​Zanglessen

​Ik steek veel op van de zanglessen

​Marleen is een leuke vrouw, prettig in de omgang waar ik me op me gemak voel. Ik wil graag mijn bereik in de hoogte verbeteren en ruig kunnen zingen.

​Voor wie Zingen met Gemak een heel goed idee is

Wanneer je graag zingt, maar dat liever niet doet waar anderen bij zijn, dan is een online cursus een heel goed alternatief voor zanglessen of groepslessen.  


Wanneer je al een tijd zingt, maar merkt dat je bepaalde zangtechnieken mist om het optimale uit je stem te halen. 


Wanneer je niet veel geld kunt of wilt uitgeven aan privélessen of zangcursussen.  Voor 10  zanglessen of een zangcursus betaal je al snel rond de  € 400,00. Is dit teveel voor je, en wil je toch graag van mij leren, dan is Zingen met Gemak een mooi alternatief.


Wil jij heel graag zangles van mij, maar woon je te ver weg en is het lastig voor je om naar Standdaarbuiten te komen, dan is deze online cursus ook een prima idee. ​Zo krijg je toch mijn kennis en aandacht en hoef je geen geld en tijd uit te geven aan het reizen.100% ​Tevredenheidsgarantie ​

​J​e bent volledig beschermd door​ de 100% tevredenheidsgarantie. Wanneer je na de eerste ​module besluit dat deze cursus niet voldoet aan je verwachtingen krijg je het cursusgeld minus ​25 euro terug. De enige voorwaarde is dat je dit binnen ​1 week na ontvangst van de 1e module per mail meldt onder vermelding van de reden.  

​Lees hier enkele reacties op mijn gratis zangtips

​Voordat ik op het idee kwam van een online cursus gaf ik al veel tips en gratis informatie weg. Daar heb ik veel positieve reacties op gekregen. Je leest er een paar hieronder. Kun je nagaan wat jij gaat leren als je in Zingen met Gemak stapt! 

​Ynske

​Volger zangtips

De tips ​zijn erg welkom omdat ik ​een beginner ben

Met de tips ontdek ik steeds meer hoe ik wel goeie noten kan halen zodat ik niet vals zing.  Marleen komt welkom en warm over in haar tekst dus ik vind het super om via deze zangtips te oefenen.

​Paul

​Zanger

​Als zanger vind ik bij Het Zanglab goede tips

Zelf ben ik zanger van beroep. Uiteraard geschoold. Ik volg Het Zanglab reeds een tijdje per email en vind er veel goede tips, informatie en adviezen. Als je jaren in het vak zit, is het goed om even terug naar de basis te gaan. Het Zanglab doet dit!! Echt tof en top.

​Cynthia

​Zangeres

​Na het volgen van de tips ben ik niet hees meer

​Ik was de laatste tijd steeds hees na het repeteren met de band. Daarom ging ik op zoek naar hulp online en vond ​de videoreeks van Het Zanglab. ​Ik ben de oefeningen gaan toepassen en heb ik geen last meer van heesheid! Hartstikke fijn, zo'n opfriscursus!

​Veel gestelde vragen

​Voor wie is deze online cursus bedoeld?

Hoeveel tijd heb ik nodig voor Zingen met Gemak?

​Kun je ook lid worden van de community zonder Facebook?

​Hoe krijg ik toegang tot de cursus?

​Hoe lang blijft de cursus beschikbaar na aanschaf?

Wat gebeurt er na de start?

​Heb ik persoonlijk contact met jou?

​Zingen met gemak (basis)

cursus met community (half jaar)

97 

197

 • Een half jaar toegang
 • 5 modules
 • Toegang tot besloten FB groep
 • Wekelijks feedback via FB groep
​Zingen met gemak (uitgebreid)

 cursus met community + 2 ZOOM lessen (1 jaar)

197 

297

 • Een jaar toegang
 • 5 modules
 • Toegang tot besloten FB groep
 • ​Wekelijks feedback via FB groep
 • 2x  30 min. zangles via ZOOM, ter waarde van 72 euro

​Wat ​is er gebeurd na Zingen met Gemak?

 • ​Je hebt de basis geleerd voor een gezonde manier van zingen
 • ​Je voelt je vrijer om te zingen
 • Je hebt meer vertrouwen in je stem
 • Je hebt ontdekt dat je meer kunt met je stem dan je van te voren  dacht
 • Je weet hoe je  op een goede en effectieve manier kunt oefenen, zodat je steeds beter wordt
 • Je weet wat de beste lichaamshouding is en niet alleen als je zingt
 • Je weet wat ademsteun is en hoe je dit toepast om het meeste uit je stem te halen
 • Je weet hoe je heldere, gezonde noten kunt zingen
 • Je hebt andere zangers leren kennen in de online community

​Dus waar wacht je nog op?

​Als jij al tijden rondloopt met het idee om te gaan zingen, stel het dan niet langer uit. Ga doen wat je leuk lijkt en doe dat met mijn hulp! Ik heb deze cursus met veel aandacht en plezier speciaal voor jou gemaakt en kan niet wachten om jou in de besloten Facebook groep te horen zingen. Dus, niet meer twijfelen maar nu inschrijven en lekker zingen. Als jij het werk erin steekt, dan weet ik zeker dat je er steeds beter in wordt. 

>