Zingen met Gemak - online cursus

Verbeter je zang in 6 maanden en ontdek alle mogelijkheden van je stem vanuit je eigen huis, met positieve feedback in een veilige community. 

Authorised teacher Standdaarbuiten


Je bent gek op zingen, maar soms baal je enorm dat je stem niet altijd doet wat jij wilt. Super frustrerend dat die hoge noten er niet lekker uitkomen. En hard genoeg zingen om boven de band uit te komen, zonder dat je het voelt in je keel blijft ook een uitdaging.


Iedere repetitieavond is het weer een gok, lukt het dit keer wel of niet. Om het nog maar niet te hebben over die optredens waar je toch altijd een beetje gespannen voor bent. 


Hoe tof zou het zijn als je gewoon altijd kunt rekenen op je stem?  Als je de techniek zou beheersen waarmee je met zelfvertrouwen ook die lastige, maar te gekke nummers kunt zingen?

Dat kan!

In de online cursus Zingen met Gemak geef ik je alle basistechnieken (en meer) die je nodig hebt om een stabiele stem te ontwikkelen, die precies doet wat jij wilt.  

En omdat het online is kun je alle lessen gewoon lekker volgen vanuit je huis, in je eigen tijd en tempo.  

Super fijn als je het druk hebt en geen tijd om iedere week naar zangles te gaan. 

Iedereen die zingt wil dat zo goed mogelijk doen.  Je zit niet te wachten op een stem die ineens hapert, een hoge noot die er vals, geknepen of helemaal niet uit komt.  Je wilt gewoon shinen op het podium. Wat dat podium ook maar is, van douche tot dat grote optreden met je band of koor.  


Maar als dat niet lukt, wat doe je dan? Blijf je gewoon hopen op een goede dag?  Die dag dat het allemaal zomaar lukt? Laat je het over aan het toeval of je die hoge noot dit keer wel haalt? 


Of ga je op zoek naar een methode die je structureel verder helpt?  


Ik heb die methode voor je!


In mijn online cursus 

Zingen met Gemak leer ik je de 5 essentiële stappen die je nodig hebt om op een goede en gezonde manier je stem te gebruiken, zodat je vrijuit en met vertrouwen in je stem gaat zingen.  


Ik zie het zo vaak bij zangers: ze zingen hun nummers keer op keer in de hoop dat het vanzelf beter zal gaan. En inderdaad, af en toe lukt het.  Maar omdat je niet precies weet hoe je dat voor elkaar hebt gekregen, gaat het de volgende keer toch weer fout. Super frustrerend.


Maar het kan ook anders....

 

Wanneer je meedoet aan Zingen met Gemak

 • Ontdek je DE basis voor een goed gebruik van je stem, zodat je een gezonde stem ontwikkelt die nog jaren mee kan.
 • Leer je hoe je het maximale haalt uit je stem, zodat je je repertoire kunt uitbreiden met nummers die je nu niet kunt zingen. 
 • Vertel ik je hoe je harder kunt zingen, je bereik kunt vergroten, zuiver kunt zingen en mensen kunt raken met je stem. 

Dit zeggen de tevreden cursisten die je voorgingen 

Susanne

Goede uitleg en een fijne sfeer!

Fijne laagdrempelige cursus waar je zowel met als zonder zangervaring terecht kunt, fijne besloten Facebook pagina, bied op een bepaalde manier toch veiligheid. Marleen geeft goede uitleg en tips zowel in de filmpjes als op Facebook, ik zeg niet twijfelen maar gewoon doen.

Brigitte

De eerste oefening was een eye-opener! 

Ik twijfelde eerst of dit wel voor mij was omdat ik nog niet eerder zanglessen had gevolgd. Toch in het diepe gesprongen en geen spijt van! Heel fijn vind ik de kleinschaligheid en daardoor een hele persoonlijke begeleiding. Ook de besloten Facebook groep is fijn. Totaal niet gehinderd door wat voor kennis dan ook was de eerste oefening voor mij al een eye opener!

Annemieke

Online kun je prima beter te leren zingen

Via de cursus ZmG kan je, ongeacht je leeftijd en ervaring, van voren af aan beginnen een basis te leggen voor het gemakkelijker zingen. Gemakkelijker je houding, opwarming, liedjes en ervaringen delen met anderen delen in een veilige, besloten groep. 

Alvast een stukje zien? Klik op de playknop.

Wat zit er allemaal in deze online cursus?

Lees hier hoeveel modules er zijn en wat de onderwerpen zijn.

1

Module 1: Welkom & oefentips

In deze eerste module maken we eerst even kennis. Ik vertel je over mezelf, en ik vertel je wat je allemaal nodig hebt om van de cursus een succes te maken. Ook is er een les over oefenen, want dat is mega belangrijk als je echt resultaat wilt hebben. Na deze lessen weet je dus wat er nodig is en hoe je oefenen het beste kunt aanpakken. En natuurlijk ga je ook gelijk zingen!

2

Module 2: Je houding & opwarmen van je stem

Hoe belangrijk is je houding als je zingt? En opwarmen? Is dat wel nodig? En hoe sta je er dan het beste bij? En hoe doe je dat eigenlijk, je stem opwarmen? In deze module gaan we hier uitgebreid op in. In verschillende lessen kijken we naar jouw houding en ontwikkel je je eigen opwarmroutine.

3

Module 3: Zangtechniek - wat is het en hoe doe je het

Module 3 staat in het teken van zangtechniek. Om je stem op de goede manier te gebruiken, is het belangrijk dat je een goede basis legt. In deze module ga je deze leren. Er zijn lessen over ademsteun, over twang en over klinkers. Natuurlijk ga je ook volop hiermee oefenen en dit toepassen op zelfgekozen nummers.  Na deze module weet je alles over de basis zangtechniek dat je nodig hebt om een echte verandering in je stemgebruik te krijgen.

4

Module 4: Jouw nummers - veel zingen en oefenen

In deze module ga je specifiek aan de slag met nummers die jij zelf hebt uitgekozen. Je leert hoe je de zangtechnieken uit module 3 kunt toepassen op de liedjes. Veel zingen en oefenen dus! 

5

Module 5: Mindset - zingen gaat om meer dan techniek

Hoewel een goede zangtechniek heel belangrijk is om met gemak te zingen, bepaalt jouw mindset ook voor een heel groot deel hoe je klinkt. Daarom gaan we in deze module kijken hoe het zit met jouw mindset en wat je kunt doen om jouw beperkende gedachten over je zang te veranderen in gedachten die je vooruit helpen in plaats van tegenhouden.

6

Module 6: Veelgestelde vragen

Tijdens deze cursus kun je in de besloten Facebookgroep al je vragen stellen.  Een aantal van deze vragen behandel ik in deze module.  In video's geef ik antwoorden en kun je met de tips gelijk aan de slag.

Denk bijvoorbeeld aanvragen als:  hoe haal ik het einde van de zin? Waarom lukt het me niet om hoge noten te zingen? Hoe kom ik erachter wat mijn bereik is? Heb jij tijdens de cursus een vraag? Het kan zo maar gebeuren dat het antwoord hierop in deze module komt te staan!

7

Module 7: Afronding

In deze laatste module krijg je tips over het opbouwen van je repertoire en natuurlijk een laatste peptalk zodat je de cursus ook echt gaat afronden.

"Ik heb het plezier en gemak in zingen weer terug gevonden."

Bonus

Bonussen!

Naast de cursus Zingen Met Gemak heb ik ook nog 2 mooie bonussen voor je! 

Zodat je nog meer uit de cursus en je stem haalt. 

Bonus 1

ter waarde van 197 euro

Een online community

Superfijn dat je thuis alles kunt kijken en oefenen, maar feedback is natuurlijk ook heel belangrijk.


Daarom krijg je bij deze cursus toegang tot een besloten Facebookgroep. Daar kun je filmpjes delen waar je dan 1x per week van mij feedback op krijgt.


Je kunt daar oefenen in jezelf laten horen en ervaringen delen met andere cursisten van ZmG.


Ook geef ik daar tips en aanvullingen op de cursus.

Bonus 2

ter waarde van 367 euro

Maandelijkse Zoomsessies

Naast de begeleiding in de Facebookgroep ga ik ook iedere maand een keer live met je in gesprek via Zoom. 


Tijdens deze sessies kijk ik samen met jou naar jouw vragen en uitdagingen en krijg je nog meer verdieping op de onderwerpen uit de cursus. Zo haal je het maximale eruit en sta je er niet alleen voor.


Dit zijn zeer waardevolle sessies, waar je ook je medecursisten ontmoet en waardoor je nog meer uit de cursus haalt.  En kun je er niet live bij zijn? Geen probleem. De sessies worden opgenomen en zijn terug te zien in de online community. 

Hey! Leuk dat je hier bent. Je wilt je verder ontwikkelen als zanger, en dat snap ik helemaal! Zingen is mijn grootste passie en om dat zo goed mogelijk te doen heb ik zelf ook al heel veel zanglessen, cursussen en workshops gevolgd.  Allemaal hebben ze me verder geholpen.  Maar het grootste verschil kwam toen ik kennis maakte met Complete Vocal Technique. 


Ik was direct verliefd op de methode omdat het zeer concreet is, duidelijk en uitgaat van hoe je lichaam werkt.  Bovendien kun je er enorm veel mee bereiken en is de techniek geschikt voor alle stijlen van muziek. 


Toen ik merkte hoeveel de techniek deed voor mijn stem (makkelijker harder, hoger, zuiverder, met meer emotie) heb ik na een 1-jarige opleiding voor zangers in Amsterdam, de docentenopleiding in Kopenhagen gevolgd.  


Daar heb ik ontdekt dat niet alleen de techniek geweldig is. Ook de manier waarop we les leerden geven was uniek en revolutionair.  Bij een Complete Vocal Technique docent staat de zanger(es) altijd centraal.  De eerste vraag die je van mij krijgt is: wat kan ik vandaag voor je doen?  Dus bij mij geen voorgekauwde nummers, geen opgedrongen stijl, maar eigen keuze en eigen smaak! 


In de afgelopen jaren heb ik al meer dan 600 mensen geholpen om hun stem te verbeteren en met meer zelfvertrouwen te zingen.  Naast privélessen geef ik ook workshops en cursussen en mag ik ook regelmatig koren en bands helpen.


Gemiddeld krijg ik van mijn leerlingen een 8,5!

Nog meer blije cursisten! 

Vera

Iedere module brengt me iets nieuws

Na het volgen van de cursus heb ik eigenlijk nooit meer last van mijn keel. Dat was vroeger wel anders! Ook heb ik het idee dat ik makkelijker op toon zing. En van de module over mindset heb ik geleerd dat ik veel meer kan dan ik zelf dacht.  Hierdoor is het zingen voor publiek ook makkelijker geworden.

Marianne

Ik ben heel blij dat ik hieraan begonnen ben!

Zeer inspirerende cursus waarbij je samen met anderen door ervaringen te delen verder kan komen in je stembeheersing! Ik ben heel blij dat ik hieraan begonnen ben, het heeft me qua zingen echt door de corona lockdown gesleept. Ook heb ik hierdoor leuke manieren gevonden om mijn eigen ontwikkeling te blijven stimuleren.

Myrthea

Ik beveel de cursus zeker aan!

Het heeft mij persoonlijk een boel gebracht. Ik heb absoluut mijn stem beter leren gebruiken en heb handvatten gekregen om daarmee aan de slag te gaan.

Wanneer Zingen met Gemak een heel goed idee is:

Wanneer je graag zingt, maar dat liever niet doet waar anderen bij zijn, dan is een online cursus een heel goed alternatief voor zanglessen of groepslessen.  


Wanneer je al een tijd zingt, maar merkt dat je bepaalde zangtechnieken mist om het optimale uit je stem te halen. 


Wanneer je niet veel geld kunt of wilt uitgeven aan privélessen of zangcursussen.  

Voor 10  zanglessen of een zangcursus betaal je al snel rond de € 500,00. Is dit teveel voor je, en wil je toch graag van mij leren, dan is Zingen met Gemak een mooi alternatief.


Wil jij heel graag zangles van mij, maar woon je te ver weg en is het lastig voor je om naar Standdaarbuiten te komen, dan is deze online cursus ook een prima idee.


Zo krijg je toch mijn kennis en aandacht en hoef je geen geld en tijd uit te geven aan het reizen.100% Tevredenheidsgarantie

Je bent volledig beschermd door de 100% tevredenheidsgarantie. Wanneer je na de eerste module besluit dat deze cursus niet voldoet aan je verwachtingen krijg je het cursusgeld minus 25 euro terug. De enige voorwaarde is dat je dit binnen 1 week na dat je betaald hebt per mail meldt onder vermelding van de reden.  

Veel gestelde vragen

Voor wie is deze online cursus bedoeld?

Hoeveel tijd heb ik nodig voor Zingen met Gemak?

Lid worden van de community zonder Facebook, kan dat?

Hoe krijg ik toegang tot de cursus?

Hoe lang blijft de cursus beschikbaar na aanschaf?

Wat gebeurt er na de start?

Is dit ook nuttig als ik al zanglessen volg?

Ik twijfel... 

Wanneer zijn de maandelijkse zoomsessie? 

Wat krijg ik niet in deze cursus? 

Heb ik persoonlijk contact met jou?

Wat heb ik allemaal nodig?

Ik ben geen computerheld. Is dit dan wel geschikt?

Kan ik ook in termijnen betalen? 

Wat krijg ik allemaal in deze cursus?


"Ik heb nu nooit meer last van mijn keel na het zingen!"

Zingen met Gemak

Koop nu en begin direct met de eerste lessen! 

 • Een half jaar toegang tot lessen
 • 7 modules met 39 lessen
 • Toegang tot besloten FB groep
 • Wekelijks feedback in FB Groep
 • Contact met andere zangers
 • Maandelijkse Zoomsessie voor nog meer verdieping en Q&A

EURO

444

Perfect Plan for Large Teams

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

 • Free Custom Domain
 • Unlimited Support
 • 24/7 Customer Support
 • Advanced Statistics
 • Exclusive Deals
 • Free Courses

$

34.99

44.99

Wat ga je doen? Hoe lang wacht je nog tot je eindelijk gaat doen wat je diep in je hart al heel lang wilt? Blijf je het eindeloos uitstellen? Of kom je nu in actie en doe je dat met mijn hulp?


Ik heb deze cursus met veel aandacht en plezier speciaal voor jou gemaakt en kan niet wachten om jou in de besloten Facebook groep of tijdens een zoomsessie te horen zingen.


Dus, niet meer twijfelen maar nu inschrijven en lekker zingen. Als jij het werk erin steekt, dan weet ik zeker dat je er steeds beter in wordt.


Zie ik je in de cursus?  Na inschrijving kun je direct beginnen! 


Groetjes,

>