Tijd om met je zang en band naar het volgende niveau te stijgen? 

Dat kan met NEXT LEVEL, een geweldig op maat gemaakt 6 maanden traject speciaal voor bandzangers & zangeressen.

Next Level 

Je wilt als bandzanger de show stelen op het podium en het publiek laten genieten van die geweldige nummers die jullie spelen. Je hebt al een prima basis, maar je vindt het lastig om naar een volgende niveau te stijgen. 

Je merkt dat je een beetje blijft hangen op de doorsnee liedjes.  Leuk om te zingen, maar je wilt eigenlijk wel meer uitdaging en de band is daar ook aan toe.

Dus je bandleden komen aan met nummers die ze graag willen spelen, maar die jij niet goed voor elkaar krijgt omdat je bepaalde technieken mist. 

Ook vind je het vaak lastig hoe te bewegen op het podium. En hoe maak je contact met je publiek? En vooral ook: hoe kom je over die zenuwen heen die soms door je keel gieren? 

Wat jij nodig hebt is iemand die jou coacht naar het volgende niveau. Die je helpt aan de zangtechnieken, maar ook met je meekijkt naar je optredens en je een steuntje in de rug geeft als je gespannen bent. 

In het traject NEXT LEVEL komt die allemaal bij elkaar. Tijdens dit intensieve traject van 6 maanden werk je aan het verder verbeteren van je stem en je performance zodat je met nog meer overtuiging op het podium staat en samen met je band gaat knallen!

Wat gaan we doen? 

Dit geweldige, exclusieve traject bestaat uit verschillende onderdelen die er allemaal op gericht zijn om jou weer een niveau verder te brengen met je band. Je eigen inbreng is daar een heel belangrijk onderdeel van.  Het gaat er tenslotte om hoe jij wilt klinken.  Ik ben ervoor om je te helpen dat resultaat te bereiken. Je hebt zelf een hele grote inbreng op hoe het traject er qua inhoud uit gaat zien. Maatwerk dus!

2 x per maand individueel zangles (live of online)

Tijdens deze lessen van 1 uur werken we aan zangtechniek, interpretatie, improvisatie, performance allemaal aan de hand van het repertoire dat jij nu zingt of wilt gaan zingen in de band. 

2 x aanwezig bij optreden

Ik ben 2x aanwezig bij een optreden, zodat ik kan evalueren hoe dat gaat en we hier na afloop over kunnen sparren.  We bepalen samen wanneer we dit inplannen. 

3 x coaching tijdens bandrepetitie

Tijdens deze coachings ben ik aanwezig bij de repetitie zodat ik je ter plekke kan helpen bij je zang en performance. In overleg ben ik er de hele repetitie bij of een gedeelte. Net waar jouw behoefte ligt.  

5 x de joker

Heb je buiten de zanglessen en bandcoaching om hulp nodig omdat je ergens niet uitkomt op zanggebied, dan kun je een joker inzetten.  Een online les van 30 minuten om je te helpen bij acute issues. 

Een half jaar toegang tot Marleen via Whatsapp

Heb je een acute vraag over je zang? Wil je even sparren over een bepaald nummer? Heb je peptalk nodig voor een optreden? Wat het ook is, als het met zingen te maken heeft mag je me altijd appen.  Ik zal je zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen 24 uur antwoorden en verder helpen. 

Dit traject is alleen voor bandzangers die echt serieus willen werken aan hun zangcarrière 

Omdat het een intensief traject is kom je alleen in aanmerking hiervoor na een intake gesprek.  Het is belangrijk dat ik precies weet wat je wilt bereiken, zodat ik het traject goed op je kan afstemmen en dat jij van jouw kant ook weet wat er van je verwacht wordt en wat ik je kan bieden. 

Er is op dit moment maar plek voor 2 zangers. 

Wat zeggen anderen over mij? 

Willy

Zanger Rockband

Het zingen gaat me steeds makkelijker af

De lessen bij Marleen zijn motiverend en leerzaam. Het zingen gaat steeds beter door de technieken die Marleen mij leert te gebruiken vanuit Complete Vocal Technique. 

Brenda

Zangeres Coverband

De persoonlijke aandacht is top! 

Door een verandering in de ademhaling, gingen de uithalen opeens een stuk makkelijker. Marleen geeft goede feedback en de sfeer was gezellig. Ik deed mee om mijn ademtechniek te verbeteren en dat is zeker gelukt! De persoonlijke aandacht die je krijgt is een van de sterke punten.

denise

Zangeres Metalband

Zingen kost me nu minder moeite

Ik heb mijn techniek verbeterd waardoor zingen me nu minder moeite kost. Nu lukte zelfs optreden met een keelontsteking! Ik moet best een stuk rijden voor de lessen maar ik kom altijd tevreden en enthousiast weer thuis.

Over mij, Marleen Dubbelman

Ik ben geauthoriseerd Complete Vocal Technique docent, wat zoveel inhoudt dat ik heel veel kennis heb van de stem en hoe je die zo kunt gebruiken dat je er alles uithaalt wat er voor jou inzit.  

Ik zing zelf al sinds ik een klein meisje was, en heb dat gedaan in koren, vocal groups en in bands.

Zingen is mijn passie en ik vind niets leuker dan andere zangers en zangeressen helpen om met overtuiging hun nummers te zingen.  Om dat te bereiken maak ik gebruik van mijn eigen ervaring en natuurlijk de geweldige zangtechniek Complete Vocal Technique die juist voor bandzangers heel goed werkt.  


Je investering

Next Level

Er is plek voor 2 personen

Intensief half jaar traject om naar je volgend niveau te groeien:  betaling in termijnen mogelijk. 

EUR
 4.997
  • 12 x privé zangles van 1 uur
  • 3 x coaching tijdens bandrepetitie
  • 2 x coaching tijdens optreden
  • 5 x de joker inzetten
  • Een half jaar ondersteuning via WhatsApp 

Veel gestelde vragen

Hoe lang is het traject en wanneer begint het? 

Kan ik in termijnen betalen? 

Is dit geschikt voor iedere soort band? 

Wat als er geen klik is? 

Wat wordt er van mij verwacht als zanger(es)?

Hoe kan ik een gesprek inplannen om hierover te spreken?

>