In 5 stappen naar een geweldige stem

Schrijf je in voor mijn GRATIS online Masterclass op 22 februari 2023 van 20.00 uur tot 21.00 uur en ontdek welke 5 stappen je nodig hebt om vrijuit te zingen!


Na afloop krijg je de replay automatisch in je mailbox. Dus geen probleem als je er niet live bij kunt zijn.  

Kijk je wel LIVE? Dan krijg je na afloop mijn e-book Nail Die Hoge Noten gratis in je inbox. 

Als je op de knop drukt vind je het goed dat ik je ook mijn wekelijkse Zanglabmails
stuur. Natuurlijk kun je altijd weer uitschrijven als je dat niet meer wilt.

Zingen is jouw passie, maar soms gaat het helemaal niet lekker. Dan heb je na afloop of zelfs tijdens het zingen al last van je stem.

Doet ie niet wat jij wilt (die hoge noot er uit knallen zonder overslaan bijvoorbeeld) of krijg je keelpijn.  

Soms ben je zelfs schor.

Balen, want zingen is het leukste dat je kunt bedenken en je moet er niet aan denken dat het niet meer zou kunnen omdat je je stem beschadigd hebt.  

Het maakt dat je soms twijfelt aan je stem. Ben je wel goed genoeg om die solo te zingen of de frontman/vrouw te zijn van je band?  

Wil je heerlijk vrijuit en zonder klachten zingen, maar krijg je het maar niet voor elkaar? 

Merk je tijdens het zingen dat iets je belemmert waardoor je niet vrij klinkt en niet alles kunt zingen zoals je wilt? 

Haal je momenteel niet alles uit je stem en ben je op zoek naar DE oplossing? Wil je nog jaren zingen zonder stemproblemen?


Doe dan mee met mijn Masterclass op 22 februari 2023
(van 20.00 uur tot ongeveer 21.00 uur)


Masterclass

Ik ben ervan overtuigd dat jij veel meer uit je stem kunt halen dan je nu doet. En dat het echt mogelijk is om te zingen wat jij wilt EN te bereiken wat jij wilt, zonder stemproblemen en met zelfvertrouwen. 

Stel je voor dat optredens voortaan lukken zonder dat je naderhand een hele vermoeide of schorre stem hebt! En dat die moeilijke noten geen probleem meer opleveren, maar gewoon lekker je strot uit komen!

Wat daar voor nodig is vertel ik je tijdens deze masterclass van ongeveer 1 uur. (Het kan zijn dat ik in mijn enthousiasme wat langer doorga, maar dat vind je vast niet erg). 

Ik geef je DE 5 stappen die je nodig hebt om je stem goed en gezond te houden (of weer krijgen), zodat je lekker kunt zingen met je band, in je koor en tijdens repetities. En ook nog een normaal gesprek kunt voeren na afloop zonder keelpijn.  

En wees niet bang, je hoeft niet een uur lang te kijken en luisteren naar mijn pratende hoofd, maar je gaat er gelijk mee aan de slag! Dus niet alleen luisteren en kijken, maar ook lekker actief meedoen, zodat je echt wat hebt aan het webinar! 

(Ben je na alle tips enthousiast en wil je meer? Aan het einde doe ik je een aanbod hoe je verder kunt gaan.)

Gun jezelf en je stem het beste en doe mee!


Reactie van een deelneemster:  

De manier waarop je de masterclass deed gaf mij een ‘klikgevoel’. 
Zo van, ja ik zie mezelf wel les van Marleen krijgen.Schrijf je hieronder in:

Door je in te schrijven ga je ook akkoord dat je mijn wekelijkse Zanglabmails ontvangt. Natuurlijk kun je altijd weer uitschrijven als je dat niet meer wilt.


In 60 minuten ontdek je dit: 

  • Wat je nodig hebt om op een gezonde manier te zingen, zodat je nog jaren met je stem doet zonder stemproblemen.

  • Hoe je harder, hoger en vrijer kunt leren zingen

  • Wat er belangrijk is aan een goede houding 

  • Hoe een positief mindset je helpt om meer uit je stem te halen en ontspannen op het podium te staan

  • Wat DE nummer 1 tip is om beter te zingen

  • En meer! 


En nog een reactie:  

Tijdens de Masterclass gingen we meteen aan de slag met Marleens praktische tips. Zo kwam ik er bijvoorbeeld achter dat zingen gemakkelijker gaat na wat actieve beweging. Je kunt dit gewoon thuis uitproberen en je ervaringen via de chat delen met Marleen en de andere deelnemers. Superfijn en leerzaam!

Marleen Dubbelman - Het Zanglab
Authorised teacher Standdaarbuiten

Wie geeft deze Masterclass?

Marleen Dubbelman

Hallo! Ik ben Marleen Dubbelman, een enthousiaste en gedreven geautoriseerd Complete Vocal Technique zangdocent. Dat betekent dat je verzekerd bent van kwalitatief goede lessen die duidelijk zijn en altijd gericht zijn op een gezond gebruik van je stem.  

Ik zing al jaren in koren en bands, dus ik weet waar je als zanger(es) tegenaan kunt lopen.  

In mijn zangpraktijk Het Zanglab heb ik in de afgelopen jaren al meer dan 500 mensen geholpen om hun stem te verbeteren en met meer zelfvertrouwen en vooral ook met veel plezier te zingen.

En dat gun ik jou ook! Ik vind het super om ook jou te helpen bij de ontwikkeling van je stem, zodat je het leukste kan doen wat er is: zingen!

Reserveer nu je plek en doe mee!  

Door je in te schrijven ga je ook akkoord dat je mijn wekelijkse Zanglabmails ontvangt. Natuurlijk kun je altijd weer uitschrijven als je dat niet meer wilt.

>