Wil je leren zingen, maar geen idee hoe je dat aanpakt?

  • Je kijkt altijd met lichte afgunst naar mensen die zonder enige gene hun mond openen en zingen. 
  • Zie je wel eens mensen tijdens een feest of karaoke-avond een nummer zingen, schijnbaar zonder moeite en wil je dat ook?
  • Het lijkt je geweldig om jezelf te kunnen uiten door te zingen, maar je hebt geen idee hoe je dat aanpakt.


Even kennismaken?

Hai! Ik ben Marleen, zangcoach en eigenaar van Het Zanglab, waar ik met veel plezier zangles geef aan iedereen die houdt van zingen en daar op professionele manier hulp bij wilt.  Ik heb 3 jaar gestudeerd voor zangdocent aan het Instituut Complete Vocal Technique in Kopenhagen en daar in 2016 mijn diploma gehaald. Je mag er dus helemaal op vertrouwen dat ik de kennis en kunde heb om jou verder te helpen bij je zanguitdagingen. 

Marleen Dubbelman - Zangcoach

Authorised teacher Standdaarbuiten

© 2020 Het Zanglab | Disclaimer | Privacyverklaring

>