Zakt jouw koor ook regelmatig tot grote diepte?

Dan ben je vast en zeker op zoek naar handige tips om dit te voorkomen en het koor goed op toon te laten zingen. En laat ik die nu voor je hebben verzameld!
  • Maak je koorleden meer bewust van wat ze zelf kunnen doen om op toon te blijven. 
  • ontvang makkelijke tips die je direct kunt toepassen
  • ontdek hoe je met relatief weinig moeite veel resultaat kunt bereiken

 'Laat je koor niet zakken' met 7 direct toepasbare tips. Gratis voor jou!!

( Krijg je ook regelmatig gratis zangtips van me in je inbox. Natuurlijk kun je jezelf op ieder moment weer afmelden)

Even kennismaken?

Hai! Ik ben Marleen Dubbelman, geautoriseerd Complete Vocal Technique docente en eigenaar van Het Zanglab. Sinds mijn 6de jaar zing ik al in koren en zanggroepen, dus ik weet uit eigen ervaring hoe lastig het is om met zijn allen op toon te blijven.

Sinds een aantal jaren sta ik zelf ook regelmatig voor een groep tijdens de 'Zingen Zonder Zorgen' sessies. Nu ik aan de 'andere kant' sta weet ik maar al te goed hoe lastig het kan zijn voor de groep om zuiver te blijven zingen en voor de koorleider om dit te voor elkaar te krijgen.


Daarom heb ik een aantal van de manieren die ik zelf gebruik verzameld in dit E-book. Pas ze toe en merk het verschil! 

Authorised teacher Standdaarbuiten

Marleen Dubbelman - Zangcoach

© 2022 Het Zanglab | Disclaimer | Privacyverklaring

>