Schrijf je hieronder in voor de workshop 'Zing beter in 1 dag' met Complete Vocal Technique

En ontdek de vele mogelijkheden van jouw stem! 

Let op: er is maar plek voor 6 personen, omdat ik iedereen voldoende aandacht wil geven. Deelneming gaat op volgorde van binnenkomst inschrijving. 

Reserveer hier je plek

zodat je niets mist

De eerste week van januari ontvang je de factuur, zodat je kunt betalen. 

Wat eerdere deelnemers vertellen over de workshop

Loes

Mijn doel was om betere technieken te leren.  Ik vond het praktijkgedeelte en de goede uitleg door Marleen heel sterk.  Het was fijn om wat we leerden ook gelijk toe te kunnen passen in een lied.

Sandra

Ik deed mee aan de workshop om beter te leren zingen.  Dit is zeker gelukt! Ik heb o.a. geleerd welke spieren je nodig hebt om je stem te ondersteunen.  En welke verschillende stemfuncties zoals Neutral en Overdrive je kunt gebruiken. Marleen geeft je nuttige technieken met veel enthousiasme.

Brenda

Door een verandering in de ademhaling, gingen de uithalen opeens een stuk makkelijker. Marleen geeft goede feedback en de sfeer was gezellig, waardoor je je op je gemak voelt. Ik deed me om mijn ademtechniek te verbeteren en dat is zeker gelukt! De persoonlijke aandacht die je krijgt is een van de sterke punten van deze workshop. 

>