Marleen Dubbelman - Het Zanglab

Hoe onhoud je je tekst? 3 simpele tips

We hebben niet allemaal autocue tot onze beschikking als we op het podium staan. En om nu de hele tijd op je blaadje of I-pad te kijken is ook niet echt professioneel. Bovendien maakt het contact leggen met je publiek en jezelf in leven in de tekst ook een stuk moeilijker.

Maar hoe pak je het dan aan, als je moeite hebt om je teksten te onthouden? Ik heb 3 simpele, maar effectieve tips voor je.  Je ziet ze in de video hierboven. Veel kijkplezier!

En laat je me hieronder weten of je iets aan hebt gehad? LEUK!

>

Deze website gebruikt geanonimiseerde analytische cookies. Mag ik ook mijn marketing cookies in je browser opslaan om de website en mijn aanbod nog beter te maken? Klik dan op 'Tuurlijk, Marleen!' Meer over de cookies kun je lezen in mijn privacyverklaring.