Ben jij deze persoon?

  • Je kijkt altijd met lichte afgunst naar mensen die makkelijk die hoge noten halen en vraagt je af hoe ze dat doen. 
  • Je haalt hoge noten in een nummer niet lekker, ze klinken geknepen of je haalt ze sowiezo niet.
  • Je hebt nummers op de plank liggen die je niet eens probeert vanwege die hoge noten. 
Nail die hoge noten

Schrijf je dan nu hieronder in en ontvang, naast mijn wekelijkse zangtips, ook mijn gratis e-book Nail die hoge noten. Ik geef je 5 eenvoudige tips om makkelijker hoge noten te zingen. En niet alleen op papier,
maar ook met video!  Eerst even kennismaken?

Hai! Ik ben Marleen, zangcoach en eigenaar van Het Zanglab, waar ik met veel plezier zangles geef aan iedereen die houdt van zingen en daar op professionele manier hulp bij wilt.  Ik heb 3 jaar gestudeerd voor zangdocent aan het Instituut Complete Vocal Technique in Kopenhagen en daar in 2016 mijn diploma gehaald. Je mag er dus helemaal op vertrouwen dat ik de kennis en kunde heb om jou verder te helpen bij je zanguitdagingen. 

Marleen Dubbelman - Zangcoach

Authorised teacher Standdaarbuiten

© 2021 Het Zanglab | Disclaimer | Privacyverklaring

>
×

Hallo! Heb je een vraag over zangles of een cursus? Klik op mijn naam en stuur me een apje.  Ik geef je zo snel mogelijk antwoord. Lekker makkelijk toch?

×