Heb jij moeite om hoge noten te zingen?

Nail die hoge noten

En kun je daardoor die gave nummers niet lekker zingen?

Zing jij in een band of koor en zijn die hoge noten iedere keer weer een uitdaging? Andere zangers lijken ze met gemak te halen, alleen bij jou klinken ze vaak geknepen. Of je haalt ze helemaal niet. De band past de pitch naar beneden aan bij bepaalde nummers. Of jij playbackt en laat je koormaatjes het werk doen 😉.

In mijn gratis e-book 'Nail die hoge noten' deel ik 5 praktische en eenvoudige tips  met je waardoor je al snel de hoogte gaat halen!

✍️ Op papier, maar ook met video's 📽️, zodat je het beter in je op kunt nemen.

Vul je gegevens hieronder in en mijn e-book (inclusief 5 video's) komt naar je toe:


Naast het gratis e-book ontvang je voortaan ook iedere woensdag mijn Zanglabmail, vol met tips en verhalen over zingen.  Afmelden is simpel, maar dat doet bijna niemand 😉.

Eerst even kennismaken?

Hai! Ik ben Marleen, zangcoach en eigenaar van Het Zanglab, waar ik met veel plezier zangles geef aan iedereen die houdt van zingen en daar op professionele manier hulp bij wilt.

Ik heb gezongen in diverse koren en bands en zing momenteel in een koor EN in een a- capella groep. Super leuk om te doen en daardoor weet ik ook precies hoe ik jou verder kan helpen. 

In al die jaren dat ik al les geef als Complete Vocal Technique docente heb ik al meer dan 600 mensen geholpen hun stem te ontwikkelen.  Laat me jou ook helpen! 

Authorised teacher Standdaarbuiten

© 2023 Het Zanglab | Disclaimer | Privacyverklaring

>