Zangles voorkomt stemproblemen!

Boek nu een gratis proefles!

5, 6 en 7 juli 2021


Zangles volgens Complete Vocal Technique bij Het Zanglab

Authorised teacher Standdaarbuiten

Als je vaak last hebt van je stem tijdens of na het zingen, dan is dat een teken dat je niet de juiste zangtechniek gebruikt.  Heesheid of pijn in je keel zijn geen dingen die horen bij zingen. Integendeel!  Het is super belangrijk dat je je stem op de juiste manier leert gebruiken, zodat je stemproblemen zoals cystes of knobbeltjes op je stembanden voorkomt.  Dus, wil jij zonder stemproblemen je zangdromen laten uitkomen? Boek dan deze gratis proefles en ervaar zelf wat een goede zangtechniek betekent voor jouw stem! 


Van wie krijg je les?

Ik ben Marleen Dubbelman en ik ben een van de geauthoriseerde docenten in Nederland die volgens Complete Vocal Technique lesgeeft. Al houd ik niet zo van de termen ‘docent’ en ‘lesgeven’. Ik zie mijzelf niet graag in de klassieke docent-leerling verhouding. Ik zie ons als gelijkwaardig, waarbij ik je coach om je doelen te bereiken.


Bij mij sta jij met je stem centraal. Je oefent niet eindeloos toonladders, maar we gaan aan de hand van nummers die je zelf kiest op zoek naar wat het beste bij jou past. Het draait allemaal om jouw doel, de gezondheid van je stem en jouw smaak en wensen.


Ik leer je een goede zangtechniek zodat jijzelf (en anderen!) nog lang kunnen genieten van jouw zangtalent en optredens. Ik ben geduldig, duidelijk en geef mijn cursussen met humor. 


Fouten maken is geen probleem, want zonder fouten geen verbetering. Eigenlijk is perfect zijn maar saai. Ik werk daarom het liefst met mensen die genieten van zingen en hun vocale grenzen willen verleggen en toewerken naar een spetterend optreden (al dan niet onder de douche!).

Authorised teacher Standdaarbuiten

Gratis proefles

5, 6 en 7 juli kun je bij Het Zanglab een gratis proefles van 30 minuten volgen. Tijdens deze les gaan we aan de slag met een lied dat jij graag wilt zingen en krijg je direct de eerste tips waar je ook thuis mee verder kunt werken.


Een losse les kun je normaal gesproken boeken voor 54 euro (45 min.), dus dit is een hele mooie kans om het eens gratis te proberen. Deze proefles is alleen voor mensen die nog niet eerder bij Het Zanglab zijn geweest.  


Kies zelf wat je prettig vindt: online via Zoom of live in Het Zanglab! 


Wat zeggen anderen?

Arinda

Tijdens de zanglessen blijf je eigen baas over hoe je het nummer wilt zingen. Marleen laat je horen welke mogelijkheden er zijn en dit ga je dan samen oefenen.  Zo ben je zelf leermeester over je eigen stem

Helen

Ik steek heel veel op van de zanglessen. Marleen is een leuke vrouw, prettig in de omgang waarbij ik me op m'n gemak voel. Ik wil graag mijn bereik in de hoogte verbeteren en ruig kunnen zingen. 

Willy

Ik zing in een coverband en was op zoek naar een manier om mijn zang te verbeteren. De lessen bij Marleen zijn motiverend en leerzaam. Het zingen gaat steeds beter door de technieken die Marleen mij leert te gebruiken vanuit Complete Vocal Technique. Hierdoor gaat het zingen me steeds makkelijker af.


Wat levert zangles jou op?

  • Een gezonde stem
  • Meer volume (Je leert om jezelf goed te laten horen en dat doet ook wonderen voor je zelfvertrouwen.)
  • Eindelijk eens afkomen van die hese stem (Na veel zingen of praten dan hé, een verkoudheid telt niet mee.) 
  • Meer zelfvertrouwen
  • Kennis over hoe je stem werkt en hoe je 'm het beste kunt gebruiken
  • Uitbreiding van je repertoire
  • Veel plezier en voldoening 

En natuurlijk zijn er nog veel meer redenen te bedenken om over die drempel te stappen van Het Zanglab en lekker te komen lessen.  


Copyright 2018, Het Zanglab   

>