Boek nu een gratis proefles!

Alleen op 12 en 19 december 2018


Zangles volgens Complete Vocal Technique bij Het Zanglab

Authorised teacher Standdaarbuiten


Wil jij aan de slag met je stem? Ben je op zoek naar een professionele zangcoach die jou op een goede manier verder kan helpen bij het behalen van je zangdoelen? Die aandacht heeft voor wat jij wilt bereiken en je vrij laat om zelf je muziek en genre te kiezen? Dan ben je bij Het Zanglab aan het goede adres! En ​op 12 en 19 december kun je gratis uitproberen hoe zangles bij Het Zanglab je bevalt! (Normaal gesproken betaal je voor een losse les van 45 minuten 49 euro)


Van wie krijg je les? 

Ik ben Marleen Dubbelman en ik ben een van de weinige docenten in Nederland die volgens Complete Vocal Technique lesgeeft. Al houd ik niet zo van de termen ‘docent’ en ‘lesgeven’. Ik zie mijzelf niet graag in de klassieke docent-leerling verhouding. Ik zie ons als gelijkwaardig, waarbij ik je coach om je doelen te bereiken.


Bij mij staat de zanger of zangeres centraal. Je oefent niet eindeloos toonladders. We zoeken naar wat bij jou past. Het draait om jouw doel, smaak en wensen. Ik leer je een goede techniek zodat jijzelf (en anderen!) nog lang kunnen genieten van jouw zangtalent en optredens. Ik ben geduldig, duidelijk en geef mijn cursussen met humor. 


Fouten maken is geen probleem, want zonder fouten geen verbetering. Eigenlijk is perfect zijn maar saai. Ik werk daarom het liefst met mensen die genieten van zingen en hun vocale grenzen willen verleggen en toewerken naar een spetterend optreden (al dan niet onder de douche!).

Authorised teacher Standdaarbuiten

Gratis proefles

​12 en 19 december kun je bij Het Zanglab een gratis proefles van 30 minuten volgen. Tijdens deze les gaan we aan de slag met een lied dat jij graag wilt zingen en krijg je direct de eerste tips waar je ook thuis mee verder kunt werken. Een losse les kun je normaal gesproken boeken voor 49 euro (45 min.), dus dit is een hele mooie kans om het eens gratis te proberen. Klik op de knop hieronder om je les direct te reserveren in mijn agendasysteem. 


Wat zeggen anderen? 

Arinda

Tijdens de zanglessen blijf je eigen baas over hoe je het nummer wilt zingen. Marleen laat je horen welke mogelijkheden er zijn en dit ga je dan samen oefenen.  Zo ben je zelf leermeester over je eigen stem

Marcel

Ik heb door de lessen een groter bereik gekregen en meer inzicht in de zangtechniek. De sfeer was gezellig, veilig en behulpzaam.


Wat levert zangles jou op?

 • Veel plezier en voldoening (Natuurlijk staat dat met stip op 1!)
 • check
  Een groter bereik (Je weet wel, die hoge noten die nu nog onbereikbaar lijken)
 • Meer volume (Je leert om jezelf goed te laten horen en dat doet ook wonderen voor je zelfvertrouwen.)
 • Eindelijk eens afkomen van die hese stem (Na veel zingen of praten dan hé, een verkoudheid telt niet mee.) 
 • check
  Kennis over hoe je stem werkt en hoe je 'm het beste kunt gebruiken
 • check
  Meer zelfvertrouwen
 • check
  Uitbreiding van je repertoire

En natuurlijk zijn er nog veel meer redenen te bedenken om over die drempel te stappen van Het Zanglab en lekker te komen lessen.  Hoe verder na de proefles?

Na de proefles is het helemaal aan jou of en hoe je verder wilt. Natuurlijk hoop ik dat je zo enthousiast bent geworden dat je niet kunt wachten op de volgende les! Als dat het geval is, dan zijn er diverse mogelijkheden voor je.  Hieronder een overzichtje van wat er allemaal kan. Klik op de links als je meer wilt weten. 

Je ziet het, keuze genoeg. Het maakt niet uit op welk niveau jij zingt, je kunt bij Het Zanglab altijd terecht en ik help je heel graag om jouw niveau weer een stap (of meerdere) hoger te brengen. Dus neem deze kans en kom zingen! Ik kijk er naar uit je te ontmoeten. 

Copyright 2018, Het Zanglab   

>