Denk je erover om online zanglessen te volgen, maar heb je geen idee hoe dat werkt? 

  • Je vraagt je af of je wel de juiste apparatuur hebt
  • Je twijfelt of online zangles wel nuttig is
  • Je wilt weten wat je allemaal nodig hebt om een les te kunnen volgen

Loop je al een tijdje rond met de gedachte om een online zangles bij iemand te boeken, maar blijf je maar twijfelen? Vraag dan nu de gratis checklist aan. Daarin help ik je verder zodat je precies weet wat er nodig is om online zangles met succes te volgen.

Laat hieronder je gegevens achter en ontvang, naast mijn wekelijkse zangtips, ook direct de gratis checklist. Zodat je een goed beeld hebt van wat je nodig hebt om succesvol online zanglessen te volgen en daarna kunt beslissen of je inderdaad een  online les bij iemand gaat boeken. Even kennismaken?

Hai! Ik ben Marleen, zangcoach en eigenaar van Het Zanglab, waar ik met veel plezier zangles geef aan iedereen die houdt van zingen en daar op professionele manier hulp bij wilt.  Ik heb 3 jaar gestudeerd voor zangdocent aan het Instituut Complete Vocal Technique in Kopenhagen en daar in 2016 mijn diploma gehaald. Je mag er dus helemaal op vertrouwen dat ik de kennis en kunde heb om jou verder te helpen bij je zanguitdagingen. 

Marleen Dubbelman - Zangcoach

Authorised teacher Standdaarbuiten

© 2021 Het Zanglab | Disclaimer | Privacyverklaring

>