Lees hier de ervaringen van andere vocalisten

Natuurlijk kan ik je vertellen dat je echt bij mij moet zijn voor zanglessen, maar waarom zou je mij geloven? Daarom kun je hier de mening van lezen van mensen die bij mij les hebben gevolgd, in wat voor vorm dan ook. Veel leesplezier!

profile-pic

Ik heb sololessen gevolgd bij Het Zanglab. Marleen geeft veel tips en trucjes om je stem zo te leren gebruiken zoals je dat zelf wilt! Ik heb enorm veel geleerd van Marleen ! Dus als je graag zingt en wat wil leren over zingen ben je bij haar op het juiste adres!

Elles - Zangeres zanggroep
profile-pic

Ik heb mijn techniek verbeterd waardoor zingen me nu minder moeite kost. Nu lukte zelfs optreden met een keelontsteking! Ik moet best een stuk rijden voor de lessen maar ik kom altijd tevreden en enthousiast weer thuis.

Denise - Zangeres Metalband
profile-pic

Ik was soms een beetje hees na het zingen. Ik wist dat dit te maken had met ademhaling en techniek, maar wist niet precies hoe dat werkte. Tijdens koorrepetities had ik al veel tips gekregen voor mijn ademhaling, alleen ik snapte het nooit helemaal. Bij Marleen had ik al na twee lessen eindelijk een goede manier gevonden, die ik ook kan toepassen en die werkt! Ik wilde ook graag leren hoe ik makkelijker hogere noten kan zingen. Ook dit is door de zanglessen gelukt. Gaandeweg merkte ik dat liedjes, die ik al een tijdje zong, steeds gemakkelijker gingen. Ik durf nu ook harder en krachtiger te zingen. Het gaat gewoon steeds beter, waardoor ik ook meer zelfvertrouwen heb gekregen. Wat ik ook heel fijn vind is dat ik een groter oefenrepertoire heb gekregen, doordat Marleen me steeds uitdaagde om een nieuw liedje te kiezen voor de lessen.

Ik zing al heel lang in verschillende koren, maar zangles vond ik altijd iets voor 'professionals'. Eigenlijk had ik het veel eerder moeten doen, want het maakt zingen nog leuker! En het is dus niet alleen voor mensen, die al supergoed kunnen zingen. Door de zanglessen heb ik nog meer plezier in het zingen gekregen, dat is voor mij heel wat waard. Zangles is een investering in jezelf en ik raad het iedereen aan. Marleen krijgt van mij een 8,5!

Karin - Zangeres in koor
profile-pic

Goede uitleg en een fijne sfeer! Fijne laagdrempelige cursus waar je zowel met als zonder zangervaring terecht kunt, fijne besloten Facebook pagina, biedt op een bepaalde manier toch veiligheid. Marleen geeft goede uitleg en tips zowel in de filmpjes als op Facebook, ik zeg niet twijfelen maar gewoon doen.

Suus - Zangeres koor
profile-pic

Ik steek heel veel op van de zanglessen. Marleen is een leuke vrouw, prettig in de omgang waar ik me op me gemak voel. Ik wil graag mijn bereik in de hoogte verbeteren en ruig kunnen zingen.

Helen - Zangeres Rock Coverband
profile-pic

Ik ben heel blij dat ik hieraan begonnen ben! Zeer inspirerende cursus waarbij je samen met anderen door ervaringen te delen verder kan komen in je stembeheersing! Ik ben heel blij dat ik hieraan begonnen ben, het heeft me qua zingen echt door de corona lockdown gesleept. Ook heb ik hierdoor leuke manieren gevonden om mijn eigen ontwikkeling te blijven stimuleren.

Marianne - Zangeres coverband/Logopediste
profile-pic

Duidelijke theorie, concrete voorbeelden en nuttige oefeningen tijdens de workshop. Marleen is een enthousiaste en positieve coach die iedere deelnemer ondersteunt om het beste uit zichzelf te halen. Super ervaring en een aanrader!

Charlotte - Zangeres Musicalvereniging
profile-pic

Ik zing in een coverband en was op zoek naar een manier om mijn zang te verbeteren. De lessen bij Marleen zijn motiverend en leerzaam. Het zingen gaat steeds beter door de technieken die Marleen mij leert te gebruiken vanuit Complete Vocal Technique. Hierdoor gaat het zingen me steeds makkelijker af

Willy - Zanger Rock Coverband
profile-pic

Onlangs de basiscursus gevolgd bij Het Zanglab. Het waren duidelijke lessen, in een kleine groep. Het voordeel buiten de feedback die je zelf krijgt is dat je ook nog eens leert van de tips die de andere cursisten krijgen. Een aanrader!

Marlies - Zangeres zanggroep
profile-pic

Tijdens de zanglessen blijf je eigen baas over hoe je het nummer wilt zingen. Marleen laat je alleen horen welke mogelijkheden er zijn en dit ga je dan samen oefenen. Zo ben je zelf leermeester over je eigen stem!

Arinda
profile-pic

Voor iedereen die van zingen houdt en zijn stemmogelijkheden optimaal wil leren benutten is deze cvt methode een echte aanrader! Marleen, je bent een geweldige zangcoach die het beste uit ieder weet te halen!

Marianne - Zangeres bejaardenhuizen
profile-pic

Online is een prima manier om beter te leren zingen. Via de cursus ZmG kan je, ongeacht je leeftijd en ervaring, van voren af aan beginnen een basis te leggen voor het gemakkelijker zingen. Gemakkelijker je houding, opwarming, liedjes en ervaringen delen met anderen delen in een veilige, besloten groep.

Annemieke - Zangeres koor
profile-pic

Ik schreef me in omdat ik van zingen hou en ik graag nieuwe dingen wilde leren. En dat is gelukt! Ik durf nu met meer zekerheid te zingen en harder dan dat ik dacht dat ik kon. Vooraf twijfelde ik een beetje omdat ik niet zo goed wist wat deze cursus inhield, maar het geld is het zeker waard! Ik heb heel veel nieuwe dingen geleerd en omdat je het direct in een liedje kan proberen is alle nieuwe info meteen helemaal duidelijk. En stiekem vind ik het wel jammer dat het alweer af is :)
Het is erg leuk dat de theorie is opgedeeld in kleine stukjes, zodat er elke week ook genoeg tijd is om dat onderwerp goed te oefenen en vragen te stellen. Het was heel fijn dat de cursus met een kleine groep is, want je leert heel erg veel van tips die aan anderen gegeven worden. Het is ook heel gaaf om te zien hoe iedereen vooruit is gegaan tijdens deze cursus! Bij de theorie zitten veel voorbeelden dat is erg fijn want dan weet je precies wat er bedoeld wordt.
De eerste keer was iedereen nogal zenuwachtig om alleen te zingen, maar omdat de sfeer direct zo veilig en fijn was had niemand eigenlijk iets om zenuwachtig over te zijn:) Het maakt niet uit wat je niveau nu is want alles is duidelijk en goed te begrijpen en leer je er veel van.! Het was zeker de moeite waard om vanuit Diemen naar Standdaarbuiten te komen😊

Inez - Singer songwriter
>