Gratis Challenge 22/25 november

 "Zing een nieuw lied in een week"

Ontdek DE manier om een nieuw nummer te leren, zodat jij voortaan veel makkelijker en met overtuiging jouw favoriete lied zingt

Challenge 'leer een lied in 1 week'


Daag jezelf uit

Leer een nieuw nummer in 1 week

Je hoort dat geweldige nummer op de radio, dat wil jij ook zingen! En als je er naar luistert lijkt het helemaal niet moeilijk. Eigenlijk zing je het zo mee. 


Toch?


Tot het moment dat je de karaoke-versie gaat proberen. Dan kom je erachter dat het helemaal niet zo simpel is. Dat het moeilijk is om het ritme vast te houden, dat de melodielijn lastiger is dan je dacht. Dat er noten inzitten waar je niet bij kunt. En waar gaat het nummer eigenlijk over? Je hebt geen idee. En dan moet je de tekst ook nog uit je hoofd leren, ook lastig om te doen. 


Herkenbaar? 


Dan is deze Challenge echt iets voor jou. We duiken een week in een nieuw nummer en ik leer je DE manier om dat nummer onder de knie te krijgen EN je eigen persoonlijke touch eraan te geven.  Zodat jij voortaan veel makkelijker nieuwe nummers leert en zo jouw repertoire steeds meer uitbreidt. 

Hi, ik ben Marleen van Het Zanglab en ik ga jou mijn methode leren.

Wanneer? 

22 t/m 27 november 2021


Waar moet je zijn?

Je volgt de Challenge op Facebook, in mijn besloten groep. 


Nadat je jezelf hebt ingeschreven krijg je toegang tot deze groep en kun je daar de hele Challenge volgen en natuurlijk lekker actief meedoen.

Wat gaan we doen? 

Op maandag-, woensdag- en vrijdagochtend krijg je de tips tijdens een mini masterclass via Facebook. 


De dinsdag en donderdag heb je dan de tijd om alles toe te passen, zodat je het maximale uit de Challenge haalt.

Tijdens deze gratis challenge

leer je een praktische manier om een nieuw nummer onder de knie te krijgen

Dag 1: Kies het nummer dat jij wilt leren. Ik geef je een paar suggesties hiervoor, maar je kunt ook zelf een nummer uitzoeken. We duiken in de tekst en melodie en je krijgt tips om de tekst uit je hoofd te leren. 

Dag 3: Je gaat je nummer zingen en op zoek naar de uitdagingen waar jij tegenaan loopt. Ik geef voorbeelden van de meest voorkomende uitdagingen en vertel iets over hoe zangtechniek je hierbij helpt. 

Dag 5: Maak je eigen versie van het nummer. Je krijgt tips wat je kunt doen om je eigen sausje eraan te geven, zodat het lied helemaal gaat klinken zoals jij wilt dat het klinkt.  En ik ga je uitdagen om jezelf te laten horen!

Het aantal dagen voordat de inschrijving sluit:

04
Dagen
20
Uren
38
Minuten
05
Seconde

Gun jezelf een week vol muziek & zang

Reserveer nu jouw plek en leer met gemak DE methode om een nieuw nummer te zingen EN het helemaal jouw nummer te maken. 

** Door in te schrijven voor de Challenge ontvang ik voortaan ook wekelijks de Zanglabmail, met tips en aanbiedingen over zingen. Ik kan altijd weer uitschrijven. 

>