Ontdek hoe je voluit en met zelfvertrouwen kunt zingen 

Let's make some Noise! 
Gratis Challenge van 19 t/m 23 april 2022


Let's make some Noise - gratis Challenge


Daag jezelf uit

Zing voluit in 5 dagen

Wil je diep in je hart graag zingen, maar durf je niet? Vind je het heel spannend om jezelf te laten horen en voluit te zingen? Hebben ze jou vroeger (of nu nog) verteld dat je beter je mond kunt houden en houdt dit je tot nu toe tegen om te gaan zingen? Maar lijkt het je eigenlijk super leuk om te doen? 


Of misschien zing je wel, maar nog niet zo vol overgave als je eigenlijk wilt. Weet je niet goed hoe je dat moet doen, zonder last te krijgen van je stem.  Of vind je je stem stiekem niet mooi genoeg om te laten horen. 


Er kunnen heel veel redenen zijn om niet voluit te gaan.  Maar ik kan je nu al vertellen dat de meeste van die redenen flauwekul zijn en dat je veel meer kunt dan je zelf denkt. 


Probeer het gewoon eens uit! 


Ook jij kunt lekker voluit leren zingen! Als je meedoet aan Let's make some Noise ontdek je hoe je dat doet, zodat jij aan het einde van de Challenge  precies weet hoe je met meer volume en durf zingt. 

Hi, ik ben Marleen van Het Zanglab en ik ga jou helpen om voluit te zingen

Authorised teacher Standdaarbuiten

Wanneer? 

19 tot en met 23 april 2022


Waar moet je zijn?

Je volgt de Challenge op Facebook, in mijn besloten groep. 


Nadat je jezelf hebt ingeschreven krijg je toegang tot deze groep en kun je daar de hele Challenge volgen en lekker actief meedoen.

Wat gaan we doen? 

Op dinsdag- en donderdagmiddag om 14.00 uur krijg je de tips tijdens een mini masterclass via Facebook. Zaterdagochtend is de afsluitende masterclass om 10.00 uur. Kun je er niet live bij zijn? Geen probleem, alles wordt opgenomen en kun je de hele week (en een stukje daarna) terugkijken op een tijd die voor jou beter uitkomt.  


De woensdag en vrijdag heb je de tijd om alles toe te passen, zodat je het maximale uit de Challenge haalt.

Tijdens deze gratis challenge

ontdek je wat er nodig is om met meer lef en zelfvertrouwen te zingen

Dag 1: Je ontdekt wat jou tegenhoudt om lekker voluit te zingen. We duiken in de gedachten die ervoor zorgen dat je niet durft, je krijgt tips om die gedachten te veranderen en je kiest een nummer dat je graag wilt zingen.

Dag 3: We gaan zingen! Vandaag ontdek je wat je aan techniek nodig hebt om voluit te zingen en natuurlijk krijg je tips die je direct kunt toepassen op jouw lied. 


Dag 5: Hoe kun je jouw lied zingen met meer overtuiging? Tijdens deze mini masterclass ontdek je hoe bepaalde emoties je daarbij kunnen helpen. Ook vertel ik hoe je na de challenge verder kunt gaan.

Het aantal dagen voordat de inschrijving sluit:

00
Dagen
00
Uren
00
Minuten
00
Seconden
Reserveer nu jouw plek en Let's make some Noise!
(Had ik al verteld dat het gratis is?)  

** Door in te schrijven voor de Challenge ontvang ik voortaan ook wekelijks de Zanglabmail, met tips en aanbiedingen over zingen. Ik kan altijd weer uitschrijven. 


>