Doe mee aan de gratis online Challenge 

Dichterbij jouw zangdoelen in 5 dagen 
van 28 februari tot 4 maart 2022


Ontdek hoe je meer kunt bereiken in minder tijd dan je denkt

Let's make some Noise - gratis Challenge

Wil jij beter leren zingen of gewoonweg meer genieten van zingen, maar kom je er nooit aan toe? Super jammer als zingen jouw passie is. 


In deze 5-daagse Challenge ontdek je hoe je makkelijker dan je misschien denkt tijd kunt vrijmaken om weer een stap dichterbij jouw zangdoelen te komen.


Of het nu is dat je een betere zangtechniek wilt ontwikkelen, of eindelijk eens dat ene nummer onder de knie wilt krijgen. Of dat je jezelf meer tijd gunt om te doen wat je zo heerlijk vind en waar je vrolijk van wordt: zingen. 


We gaan samen aan de slag om ervoor te zorgen dat jij deze week een stuk dichterbij jouw zangdoel komt of hem zelfs al bereikt!  Ik ben er om je te stimuleren en om je te helpen met gerichte tips om jouw doel te bereiken. 

Hi, ik ben Marleen van Het Zanglab en ik ga jou helpen om weer lekker te zingen

Authorised teacher Standdaarbuiten

Wanneer? 

28 februari tot en met 4 maart 2022


Waar moet je zijn?

Je volgt de Challenge op Facebook, in mijn besloten groep. 


Nadat je jezelf hebt ingeschreven krijg je toegang tot deze groep en kun je daar de hele Challenge volgen en natuurlijk lekker actief meedoen.

Wat gaan we doen? 

5 dagen lang krijg je iedere ochtend een tip en een opdracht tijdens een mini masterclass via Facebook. Kun je er niet live bij zijn? Geen probleem, alles wordt opgenomen en kun je de hele week terugkijken. 

Je bent niet alleen!

Wist je dat een groot deel van zingende mensen moeite heeft om tijd vrij te maken voor hun passie, waardoor ze qua niveau blijven hangen? Super jammer natuurlijk, want ik weet zeker dat je zoveel meer kunt bereiken dan je nu doet.


Tijdens deze challenge zetten we samen stappen om jouw zangdoelen dichterbij
te brengen.

Schrijf je nu in en laat je inspireren! 

** Door in te schrijven voor de Challenge ontvang ik voortaan ook wekelijks de Zanglabmail, met tips en aanbiedingen over zingen. Ik kan altijd weer uitschrijven. 


>