Complete Vocal Technique 

Zangle


voor enthousiaste beginners

Authorised teacher Standdaarbuiten

Je houdt van zingen. Je zingt thuis, in de auto of onder de douche. Maar het liefst als er geen andere mensen bij zijn. Zangles lijkt je helemaal eng, maar toch ben je stiekem wel benieuwd of je er iets mee kunt bereiken. Het lijkt je supergaaf om vrijuit te zingen, misschien zelfs wel voor publiek, maar je durft niet. En dat snap ik best. Want wanneer je zingt, ben je je eigen instrument en dat is kwetsbaar. Toch wil ik je uitdagen het een keer te proberen. Wat heb je te verliezen? 

Bij het Zanglab help ik je heel graag om je stem te ontdekken. Om te ervaren hoe leuk zingen is en hoeveel plezier je hieraan kunt beleven. Het enige dat ik van je vraag is jouw inzet. Samen gaan we ervoor zorgen dat je steeds meer vertrouwen krijgt in je eigen stem. Dat je steeds meer durft. Misschien na een tijdje zelfs een keer meedoet met een leerlingenconcert. Wie weet! Probeer het gewoon eens uit. Ik weet zeker dat je er geen spijt van krijgt.

5 redenen om bij mij te komen zingen

 • 1
  Je wil ontdekken of zingen iets voor jou is
 • 2
  Je zingt heel graag, maar durft niet te zingen voor andere mensen
 • 3
  Je merkt dat je sommige noten niet kunt zingen omdat ze te hoog zijn
 • 4
  Je zingt wel eens, maar wordt hier hees van
 • 5
  Je bent op zoek naar ontspanning 

Bij het Zanglab kun je groepslessen volgen, gezellig en zeer leerzaam!

Zingen Zonder Zorgen!

Word jij vrolijk van zingen? Zou je wel meer willen zingen, maar durf je niet goed? Wil je weten of samen zingen iets voor jou is? Heb je zin in 5 leuke, ontspannen avonden? Meld je dan nu aan voor ‘Zingen Zonder Zorgen!’ Er komen allerlei stijlen muziek voorbij en natuurlijk krijg je ook wat zangtips. Start 30 januari 2019



In 5 avonden meer controle over je stem! 

Zingen is leuk. Maar het lukt vaak niet. Hoge noten zijn lastig en na het zingen ben je soms hees.  Hoe doen andere mensen dat toch? Jij wilt ook kunnen zingen met vertrouwen. In deze cursus leer je alles over jouw stem en hoe je deze op een gezonde manier kunt gebruiken, zodat zingen steeds makkelijker gaat. Start 8 januari 2019

Wat zeggen mensen over Het Zanglab?


Duidelijke theorie, concrete voorbeelden en nuttige oefeningen tijdens de workshop. Marleen is een enthousiaste en positieve coach die iedere deelnemer ondersteunt om het beste uit zichzelf te halen. Super ervaring en een aanrader!


Charlotte


Tijdens de zanglessen blijf je eigen baas over hoe je het nummer wilt zingen. Marleen laat je alleen horen welke mogelijkheden er zijn en dit ga je dan samen oefenen.  Zo ben je zelf leermeester over je eigen stem!


Arinda


Onlangs een cursus gevolgd bij Het Zanglab. Het waren duidelijke lessen, in een kleine groep. Het voordeel buiten de feedback die je zelf krijgt is dat je ook nog eens leert van de tips die de andere cursisten krijgen. Een aanrader!


Marlies