Zangles voor enthousiaste   beginners

De Online cursus 'Zingen met Gemak' is gestart!  DE cursus als je een goede basis wilt leggen voor gezond zingen! Schrijf je nu in! 


"Iedereen kan leren zingen!"

 

Je houdt van zingen. Je zingt thuis, in de auto of onder de douche. Maar het liefst als er geen andere mensen bij zijn. Zangles lijkt je helemaal eng, maar toch ben je stiekem wel benieuwd of je er iets mee kunt bereiken.

Het lijkt je supergaaf om vrijuit te zingen, misschien zelfs wel voor publiek, maar je durft niet. En dat snap ik best. Want wanneer je zingt, ben je je eigen instrument en dat is kwetsbaar. Toch wil ik je uitdagen het een keer te proberen. Wat heb je te verliezen? 

Bij het Zanglab help ik je heel graag om je stem te ontdekken. Om te ervaren hoe leuk zingen is en hoeveel plezier je hieraan kunt beleven. Het enige dat ik van je vraag is jouw inzet. Samen gaan we ervoor zorgen dat je steeds meer vertrouwen krijgt in je eigen stem.

Dat je steeds meer durft. Misschien na een tijdje zelfs een keer meedoet met een leerlingenconcert. Wie weet! Probeer het gewoon eens uit. Ik weet zeker dat je er geen spijt van krijgt.

Zangles


Iedereen kan leren zingen. Ook als je denkt dat je er geen talent voor hebt. Het belangrijkste is dat je er zin in hebt en bereid bent om er tijd en energie in te steken. Wil je dat? Dan ben je van harte welkom! Samen kijken we naar wat jij nodig hebt om je stem te ontwikkelen. Daarbij ga ik altijd uit van muziek die jij leuk vindt. Bij mij geen uren toonladders oefenen, maar nummers zingen die jij wilt en daarvan uit steeds meer leren. Een keer proberen? Boek nu een losse les en ontdek of zangles bij mij iets voor jou is! Besluit je na deze les dat je een strippenkaart wilt, dan krijg je de losse les gratis! 

  Online cursus Zingen met Gemak


Wil je leren zingen, maar vind je het lastig om naar zangles te komen of misschien wel te spannend? Met de online cursus Zingen met Gemak leer je zingen vanuit je eigen huis en op je eigen tempo. In deze cursus leer je een goede basis waar je jaren mee verder kunt.  De cursus is bedoeld voor mensen die nog aan het begin staan van hun zangavontuur, maar ook als je al een tijdje bezig bent zul je er veel van opsteken. In 7 modules leer je alles over de juiste houding, opwarmen, oefenen, zangtechnieken en mindset.  En natuurlijk ga je ermee oefenen. Meer over weten? Klik dan op de knop hieronder!


5 redenen om bij mij te komen zingen

 • 1
  Je wil ontdekken of zingen iets voor jou is
 • 2
  Je zingt heel graag, maar durft niet te zingen voor andere mensen
 • 3
  Je merkt dat je sommige noten niet kunt zingen omdat ze te hoog zijn
 • 4
  Je zingt wel eens, maar wordt hier hees van
 • 5
  Je bent op zoek naar ontspanning, tijd voor jezelf 
Gratis CVT zangles - Het Zanglab

Wat zeggen leerlingen over het Zanglab?


Duidelijke theorie, concrete voorbeelden en nuttige oefeningen tijdens de workshop. Marleen is een enthousiaste en positieve coach die iedere deelnemer ondersteunt om het beste uit zichzelf te halen. Super ervaring en een aanrader!


Charlotte

Review zangles Het Zanglab


Ik heb sololessen gevolgd bij Het Zanglab. Marleen geeft veel tips en trucjes om je stem zo te leren gebruiken zoals je dat zelf wilt! Ik heb enorm veel geleerd van Marleen ! Dus als je graag zingt en wat wil leren over zingen ben je bij haar op het juiste adres!


Elles


Onlangs een cursus gevolgd bij Het Zanglab. Het waren duidelijke lessen, in een kleine groep. Het voordeel buiten de feedback die je zelf krijgt is dat je ook nog eens leert van de tips die de andere cursisten krijgen. Een aanrader!


Marlies

>