Reviews


Deze reviews maken me blij. En ze helpen me altijd om de draad weer op te pakken als ik ff in een dipje zit.


Wil je weten wat ik voor jou en je stem kan betekenen. Scroll er dan vooral even doorheen.  

 

Leuk dat je meedoet aan de verdiepingsavonden Level 1

Als je deze pagina leest is je betaling gedaan (waarvoor dank!) en ben je verzekerd van een plek.

Informatie

We starten om 20.30 uur, inloop vanaf 20.20 uur! Koffie/thee staan dan voor je klaar. Kom niet te vroeg, want dat is lastig ivm mijn voorbereidingen en eventuele lessen die ik voorafgaand aan de cursus nog geef. Zolang de gordijnen dicht zijn kun je er nog niet in!

Parkeer je auto op de oprit. Als dit niet lukt dan graag in de Dansvlinder aan de kant van het gras. Zodat de buren hier geen last van hebben.

Het eerste half uur van de avond gaan we samen oefenen met alles wat je in Level 1 hebt geleerd. Daarna komt iedereen ongeveer een kwartier aan de beurt om zelf te werken aan een zelfgekozen nummer. Natuurlijk wordt de rest daar ook weer bij betrokken.

Wat moet je meenemen?

De karaoke-versie van het lied dat je gaat zingen op een usb-stick. Je mag de link naar b.v. een youtube filmpje ook van te voren naar mij toe sturen. De tekst van het nummer op papier, zodat je hier eventueel aantekeningen op kan maken. De tekst alleen op b.v. je mobieltje is dus niet voldoende.

Opnemen van je eigen les is toegestaan, mits je het alleen gebruikt voor thuis, dus niet plaatst op social media. Opnemen kan met je mobiel of met een opnameapparaatje.

Voor de zekerheid

Voor de zekerheid noem ik hier nog even alle data van de cursus: 8 mei, 22 mei, 5 juni en 19 juni van 20.30 uur tot 22.30 uur (eindtijd afhankelijk van aantal deelnemers). Probeer alle data aanwezig te zijn. Zoals je hebt kunnen lezen kun je 1 keer een les missen als je ziek bent. Deze kun je dan inhalen tijdens een volgende ronde. Je moet dit wel zelf aangeven.  Verder is het niet mogelijk om lessen in te halen. (zie ook de AV waar je mee akkoord bent gegaan bij betaling)

Ik hoop dat e.e.a. duidelijk is. Heb je nog vragen, laat het me dan vooral weten!

Tot de eerste avond! Ik kijk ernaar uit je weer te zien!

Groetjes,

Marleen

Heb jij moeite met hoge noten? Klik op de knop en ontvang mijn gratis e-book Nail die hoge noten! 

>