Dank je wel voor het aanvragen van het E-book
'Beginnen met Zingen!'

Het enige dat je nog hoeft te doen is even je inbox checken. Als het goed is heb je nu een mail ontvangen met daarin de download link.  Kwestie van klikken! 


Krijg je de mail niet binnen, check dan even je spamfolder. Niets ontvangen of heb je andere vragen, dan mag je me altijd mailen via info@hetzanglab.nl.  Ik help je graag verder! 

Marleen Dubbelman - Het Zanglab

Ik heb nog iets extra's voor je!  


Als je begint met zingen is het ook supertof om je ervaringen te delen met anderen EN ondertussen ook nog meer zangtips te krijgen.  Daarom bied ik je, naast het E-book, ook nog aan om gratis lid te worden van de Zanglabclub!


De Zanglabclub is een besloten Facebookgroep waar mensen die graag zingen met elkaar tips en ervaringen kunnen delen. Naast gelijkgestemden vind je in de club ook regelmatig gratis challenges. Daar kun je altijd aan meedoen, maar niets is verplicht.  Door mee te doen krijg je meer ervaring met zingen en bouw je je stem steeds verder op.  


Het enige dat je nu hoeft te doen is klikken op de knop hieronder.  Na het beantwoorden van een paar simpele vragen laat ik je binnen en kun je profiteren van de gratis zangtips en challenges en contact leggen met andere zangers en zangeressen. Doen dus! 


© 2020 Het Zanglab | Disclaimer | Privacyverklaring

>