Leer beter zingen met de tips uit dit E-book

Dit E-book is voor jou als je gek bent van zingen. Je zingt altijd mee met de radio. Je zingt onder de douche en galmt mee met de Top 40 in de auto. En dat gaat best oké.  Maar als je tijdens de repetitie met je band, je koor of zanggroep die hoge noot moet halen dan lukt het vaak niet. En na een avond oefenen voelt je keel niet lekker aan en soms ben je zelfs een beetje hees.  Tijd om te gaan oefenen!

Maar hoe pak je dat aan? Daar help ik je graag bij! Ik ben Marleen Dubbelman, geautoriseerd Complete Vocal Technique docente en eigenaar van Het Zanglab. Als zangdocente en zangeres heb ik veel ervaring met oefenen. Mijn beste tips heb ik voor jou verzameld in dit gratis E-book. Zodat je op een effectieve manier aan de slag kunt met het verbeteren van je stem.

Door effectief te oefenen behaal je jouw zangdoelen een stuk sneller. En dat kan van alles zijn. Hogere noten zingen, meer volume maken, soepelere overgangen zingen tussen hard en zacht. En alles wat je zelf nog kunt verzinnen.

Het is mijn doel om jou te helpen het maximale uit je stem te halen. Wil je dat? Meld je dan nu en download mijn gratis e-book!

>