Leer efficiënt oefenen zodat je nog beter klinkt!

  • Je bent gek op zingen en doet dat ook heel vaak, maar het resultaat blijft achter.
  • Na een tijdje oefenen voelt je keel vaak rauw aan en ben je soms zelfs hees. 
  • Je wilt graag beter worden in je zang, maar het lukt je maar niet om regelmatig te oefenen.
  • Je oefent best vaak, maar toch  gaat het zingen vaak nog niet zo lekker als je zou willen.

Herkenbaar?


Schrijf je dan nu hieronder in en ontvang, naast mijn wekelijkse zangtips per mail, ook mijn gratis e-book vol tips hoe je het beste kunt oefenen. Zodat je op een manier gaat oefenen die er voor zorgt dat je veel meer uit je stem haalt dan je nu doet.  Even kennismaken?

Hai! Ik ben Marleen, zangcoach en eigenaar van Het Zanglab, waar ik met veel plezier zangles geef aan iedereen die houdt van zingen en daar op professionele manier hulp bij wilt.  Ik heb 3 jaar gestudeerd voor zangdocent aan het Instituut Complete Vocal Technique in Kopenhagen en daar in 2016 mijn diploma gehaald. Je mag er dus helemaal op vertrouwen dat ik de kennis en kunde heb om jou verder te helpen bij je zanguitdagingen. 

Marleen Dubbelman - Zangcoach

Authorised teacher Standdaarbuiten

© 2021 Het Zanglab | Disclaimer | Privacyverklaring

>