Wil je leren zingen, maar geen idee hoe je dat aanpakt?

  • Je kijkt altijd met lichte afgunst naar mensen die zonder enige gene hun mond openen en zingen. 
  • Je ziet wel eens mensen tijdens een feest of karaoke-avond een nummer zingen, schijnbaar zonder moeite en dat wil jij ook! 
  • Het lijkt je geweldig om jezelf te kunnen uiten door te zingen, maar je hebt geen idee hoe je dat aanpakt.

Schrijf je dan nu hieronder in en ontvang, naast mijn wekelijkse zangtips, ook mijn 7 gratis tips hoe je het beste kunt beginnen met leren zingen.  Even kennismaken?

Hai! Ik ben Marleen, zangcoach en eigenaar van Het Zanglab, waar ik met veel plezier zangles geef aan iedereen die houdt van zingen en daar op professionele manier hulp bij wilt.  Ik heb 3 jaar gestudeerd voor zangdocent aan het Instituut Complete Vocal Technique in Kopenhagen en daar in 2016 mijn diploma gehaald. Je mag er dus helemaal op vertrouwen dat ik de kennis en kunde heb om jou verder te helpen bij je zanguitdagingen. 

Marleen Dubbelman - Zangcoach

Authorised teacher Standdaarbuiten

© 2021 Het Zanglab | Disclaimer | Privacyverklaring

>